Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 11:44:59 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | πολιτικη | Καλαμάτα : Mε υπογραφή Νίκα η δολοφονία του 53χρονου εικονολήπτη.

Καλαμάτα : Mε υπογραφή Νίκα η δολοφονία του 53χρονου εικονολήπτη.

nikasΜετά τη δημόσια κατακραυγή για όσα δήλωσε (μετά το τραγικό περιστατικό στην Καλαμάτα), περί «DNA των Μεσσήνιων», ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Π. Νίκας, αναγκάστηκε να ανασκευάσει, ενώ και η ΝΔ πήρε αποστάσεις, καθώς πηγές της ανέφεραν στο ΑΠΕ: «Ο κ. Νίκας έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη για τις αρχικές του δηλώσεις. Κανένα έθιμο δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή».

Ωστόσο, μάλλον η προκλητική δήλωση του δημάρχου ανταποκρίνεται σε όσα πιστεύει για το επικίνδυνο έθιμο, το οποίο κόστισε τη ζωή στον 53χρονο εικονολήπτη. Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύθηκε στη Διάυγεια, ο δήμος Καλαμάτας, όχι μόνο έδωσε «πράσινο φως» με απόφαση του ΔΣ του στο έθιμο αυτό, αλλά το χρηματοδότησε κιόλας, με 12.000 ευρώ!

«...Εγκρίνουμε και διαθέτουμε πίστωση ύψους Δώδεκα Χιλιάδες Ευρώ (12.000,00) Ευρώ, για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων με ΚΑΕ 00.6736.001 του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 για την ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΙΤΟΜΑΧΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ

Ο ΔΙΑΤΑΚΤΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε. ΝΙΚΑΣ», αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο.

Πρόκειται για ποσό που αποδεσμεύτηκε από τον προϋπολογισμό του δήμου για το 2019.

Σχόλια:

Powered by Web Agency