Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | πολιτικη | Επίσκεψη Παν. Κοζομπόλη στη Τριφυλία.

Επίσκεψη Παν. Κοζομπόλη στη Τριφυλία.

KOZOMPOLH.TRIFYLIAΗ Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Κοζομπόλη επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα. Συζήτησαν σχετικά με θέματα του Δήμου και κυρίως θέματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙΙ" που θα ακολουθήσει από το Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να αξιοποιηθεί καλύτερα προς όφελος των δημοτών. Πιο συγκεκριμένα το παραπάνω πρόγραμμα αφορά σε χρηματοδότηση κατασκευής και ανακατασκευής σχολικών κτιρίων.

...Επισημάνθηκε το θέμα της κακής κατάστασης του κτιρίου του Αστυνομικού τμήματος Γαργαλιάνων και ο κ. Κατσίβελας, ενημέρωσε, ότι έχει δεσμευτεί από τον προϋπολογισμό του Δήμου το ποσό του 70.000 ευρώ για την ανακατασκευή του κτιρίου που στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα το οποίο παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα. Ο κ. Κατσίβελας διαβεβαίωσε ότι μέχρι τέλους του έτους θα δημοπρατηθεί το έργο.
...Στη συζήτηση τέθηκε και η δυσάρεστη εξέλιξη για την κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου Μαράθου, αφού παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δεν έχει κατατεθεί μέχρι σήμερα, η απαιτούμενη μελέτη για χρηματοδότηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με αποτέλεσμα από τη συνολική δαπάνη των 35 εκ. ευρώ της Πρόσκλησης, να έχουν ήδη ενταχθεί έργα περίπου 31 εκ. ευρώ. Γεγονός που καθιστά δύσκολη, έως αδύνατη την ένταξη του έργου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.
...Η κα Κοζομπόλη επισκέφθηκε επίσης το Δασαρχείο Κυπαρισσίας, όπου συνομίλησε με το Δασάρχη κ. Χριστοδούλου για την πορεία των δασικών χαρτών, ενώ νωρίτερα είχε επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων και το Αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων.

Σχόλια:

Powered by Web Agency