Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 01:45:06 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | πολιτικη | Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για την υπόθεση Πατσαρίνου : Να τηρηθεί η νομιμότητα.

Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για την υπόθεση Πατσαρίνου : Να τηρηθεί η νομιμότητα.

PATSARINOSΟμόφωνη απόφαση να προχωρήσει στην έκδοση ψηφίσματος για την υπόθεση καθαίρεσης του επικεφαλής της «Πελοπόννησος Πρώτα» Νίκου Πατσαρίνου από θέση προϊσταμένου στο Δήμο Καλαμάτας, όπου εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός, πήρε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου...

...Σύμφωνα με την πρόταση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, με το κείμενο του ψηφίσματος θα ζητείται να τηρηθεί η νομιμότητα, ενώ θα εκφράζεται η εμπιστοσύνη του Σώματος στους ελεγκτικούς μηχανισμούς, στους οποίους άλλωστε έχει προσφύγει ο Νίκος Πατσαρίνος, διαμαρτυρόμενος για αυθαίρετη καθαίρεσή του από τον Δήμαρχο Καλαμάτας, ο οποίος αγνόησε την κρίση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου που τον είχε κατατάξει σε θέση προϊσταμένου.

***Στήριξη από ΕΝ.Π.Ε.

...Απόφαση να προχωρήσει στην έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στον Νίκο Πατσαρίνο, για την καθαίρεσή του από θέση προϊσταμένου, πήρε τη Δευτέρα και το Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (μέλος του οποίου είναι ο Ν. Πατσαρίνος) κατά τη συνεδρίασή του...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency