Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 07:13:41 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | πολιτικη | Αντιπεριφερειάρχης του Τατούλη προκαλεί με τις πράξεις του.

Αντιπεριφερειάρχης του Τατούλη προκαλεί με τις πράξεις του.

PATSARINOSΕρώτηση προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

με θέμα Θέμα: «Σχετικά με τη συμπεριφορά αντιπεριφερειάρχη στον 1ο Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης», κατέθεσε ο επικεφαλής της παράταξης "Πελοπόννησος Πρώτα", Ν. Πατσαρίνος...

...Τι αναφέρει : Με την 110079/1-6-2018 απόφαση Δασάρχη Τρίπολης κηρύχτηκε έκπτωτο το Διοικητικό Συμβούλιο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου της πόλης.
...Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό αφορούν στην παραβίαση κατ' εξακολούθηση, κατά τη διάρκεια της θητείας του συγκεκριμένου Δ.Σ., του καταστατικού του Κυνηγετικού Συλλόγου, με ενέργειες οι οποίες έχουν να κάνουν με τον απολογισμό του για το έτος 2016 και τον προϋπολογισμό του 2017, την έκδοση κυνηγετικών αδειών, έξοδα χωρίς παραστατικά, διάφορες χρεώσεις, άρνηση του προέδρου του Δ.Σ. για οικονομικό έλεγχο και έλλειψη συνεργασίας του Συλλόγου με το Δασαρχείο.
...Πρόεδρος αυτού του Συλλόγου εδώ και αρκετά χρόνια ήταν ο σημερινός θεματικός αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για θέματα πολιτικής προστασίας, οικοσυστημάτων και αειφορίας, νέας γενιάς και αθλητισμού.
Στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης, της απήχησης του κύρους και του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην κοινωνία, των κανόνων δεοντολογίας και των προτύπων που απαιτούν οι δημότες από τους αιρετούς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας, ρωτάμε:
...Ισχύουν τα όσα προαναφέραμε όσον αφορά το στέλεχος της Περιφερειακής σας Αρχής;
...Ποια η θέση σας γι' αυτά τα γεγονότα και τι προτίθεστε να κάνετε;

(Για την παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα», Ο επικεφαλής Πατσαρίνος Νίκος)

Σχόλια:

Powered by Web Agency