Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 04:51:30 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | πολιτικη | Περιφ. συμβούλιο Πελοποννήσου : Αρνήθηκε ψήφισμα καταδίκης των φασιστών.

Περιφ. συμβούλιο Πελοποννήσου : Αρνήθηκε ψήφισμα καταδίκης των φασιστών.

laiki syspeirosiΛαική Συσπείρωση Πελοποννήσου : Αρνήθηκαν το πιο κάτω ψήφισμα στην Περιφέρεια, γιατί δεν θέλουν να κόψουν τον ομφάλιο λώρο με τα φασιστοειδή και τη Χρυσή Αυγή.
***Ιδού. η πρόταση του ψηφίσματος προς το Περιφ. συμβολύλιο :

...Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου εκφράζει την απόλυτη και κατηγορηματική καταδίκη στην επίθεση ενάντια στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
...Τέτοιες ενέργειες απαράδεκτες, τραμπούκικες και φασιστικές σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τους συλλόγους και τις ενώσεις των Ποντίων, το δημοκρατικό λαό της χώρας μας.
...Τέτοιες ενέργειες είναι ξένες, είναι εχθρικές στη δράση και στην πρακτική του οργανωμένου λαϊκού κινήματος.
Απαιτείται πολιτική απομόνωση των φασιστοειδών και της Χρυσής Αυγής παντού στους χώρους δουλειάς και κατοικίας.»

***Το ΚΚΕ για τις αθλιότητες της πλειοψηφίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε βάρος των κομμουνιστών περιφερειακών συμβούλων.

...Τις αθλιότητες που περιέχει το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις 18-05-2018 σε βάρος του ΚΚΕ, επανέφεραν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 23-05-2018.
Μάλιστα ο κ. Τατούλης έφτασε στο σημείο να κατηγορεί τα στελέχη του ΚΚΕ, το σύντροφο Γόντικα ότι «πλουτίζουν σε βάρος της βάσης και των μελών του ΚΚΕ».
Αιδώς Αργείοι!
Να τον χαίρεστε στην ηγεσία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ
...Φαίνεται ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ενοχλούνται πολύ από την αποκάλυψη των πεπραγμένων τους. Την διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ για την «τουριστική προβολή» και τη «Μυθική Πελοπόννησο», τη διάθεση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ με αδιαφανείς διαδικασίες στις αναπτυξιακές εταιρείες, ειδικά στην Πελοπόννησο Α.Ε., στη διάθεση εκατομμυρίων ευρώ σε ημέτερους για συμβουλευτική στήριξη και τεχνική βοήθεια του έργου τους, στη διευκόλυνση των αισχρών διεκδικήσεων αποζημιώσεων εκατομμυρίων ευρώ από τους μεγαλοεργολάβους - κατασκευαστικούς ομίλους.
Καταφεύγουν στον πρωτόγονο αντικομουνισμό, στην προσπάθεια διαχωρισμού της βάσης από την ηγεσία και στην προσωπική επίθεση σε στελέχη που τάχα εκθέτουν το ΚΚΕ, για να αποπροσανατολίσουν, να «πετάξουν τη μπάλα στην κερκίδα».
Στην εκατοντάχρονη ιστορία του το ΚΚΕ έχει αντιμετωπίσει τέτοιες προβοκάτσιες και πρακτοριλίκια από διατεταγμένους που νοιάζονται (!!!) και αγαπούν (!!!) το ΚΚΕ.
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του ΚΚΕ στην Πελοπόννησο, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, ακόμα πιο αποφασιστικά θα αντιπαλεύουν την αντιλαϊκή πολιτική, θα αποκαλύπτουν τη σαπίλα του συστήματος, κρίκος του οποίου είναι και η Περιφέρεια. Θα αποδεικνύουν ότι το ΚΚΕ είναι η εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση στα όργανα του αστικού κράτους σε όλα τα επίπεδα

Σχόλια:

Powered by Web Agency