Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 12:30:52 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | πολιτικη | Λαική Συσπείρωση : Μεγάλο φαγοπότι στη Περιφέρεια.

Λαική Συσπείρωση : Μεγάλο φαγοπότι στη Περιφέρεια.

PLOYTOS.APLHSTIAΠακτωλός εκατομμυρίων ευρώ για προβολή της Περιφέρειας..., καταγγέλλει η "Λαική Συσπείρωση...
...Δεν αρκούν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για συμμετοχή της Περιφέρειας σε εκθέσεις ανά την υφήλιο, όπου μαζί με ένα τσούρμο επιχειρηματιών, περιοδεύουν κάθε χρόνο σαν ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων.
...Δεν αρκούν τα πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ που δίνονται για προβολή στις αναπτυξιακές εταιρείες της Περιφέρειας, προεξέχοντος της Πελοπόννησος ΑΕ με προγραμματικές συμβάσεις.
...Δεν αρκούν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο που δίνονται για τις γιορτές προβολής κάθε είδους ζαρζαβατικών στη Πελοπόννησο.
...Δεν αρκούν τα έξι εκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ για τη μυθική Πελοπόννησο.

...Με πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης δόθηκαν από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στην Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας Πελοπόννησος ΑΕ άλλα 2.905.844 ευρώ για την προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
...Μετά την άρνηση της Περιφερειακής Αρχής, να ενημερώσουν την Οικονομική Επιτροπή, το Περιφερειακό Συμβούλιο για το πώς και που διατέθηκε αυτός ο πακτωλός εκατομμυρίων ευρώ για προβολή, να δώσουν τα παραδοτέα των προγραμματικών συμβάσεων με την Πελοπόννησο ΑΕ, ας ενημερώσουν ο κ Τατούλης και η κα Νικολάκου τους Πελοποννήσιους για το που θα διατεθούν από την Πελοπόννησο ΑΕ τα καινούργια τρία εκατομμύρια ευρώ για την προβολή της Περιφέρειας...

Σχόλια:

Powered by Web Agency