Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 12:54:43 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | πολιτικη | Στην Τρίπολη, έρχεται ο Στ. Κοντονής.

Στην Τρίπολη, έρχεται ο Στ. Κοντονής.

KONTONHS.2Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης (ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ) «ΛΥΣΗ» σας προσκαλεί στη Συνέντευξη Τύπου που διοργανώνει σήμερα,Τρίτη 24 Απριλίου στις 14.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, (25ης Μαρτίου & Πανός 21)...

Τα βασικά θέματα της συνέντευξης τύπου είναι:
- Εγκαίνια του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης, παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Σταύρου Κοντονή, στις 27 Απριλίου.
- Η εκπαίδευση των διαμεσολαβητών
- Η παρουσίαση του Κέντρου Διαμεσολάβησης

***Τη συνέντευξη τύπου θα δώσουν ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Αγγελάκος, ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών «ΛΥΣΗ» και η κα. Βάσια Παπαδημητρίου, Δικηγόρος LLM, Διαμεσολαβήτρια του Υ.Δ.Δ.& Α .Δ, εκπαιδεύτρια του Ινστιτούτου Διαμεσολαβήτων «ΛΥΣΗ»...

***Η σχετική ανακοίνωση για την επίσκεψη Κοντονή :

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης «ΛΥΣΗ» διοργανώνει εκδήλωση εγκαινίων του Ινστιτούτου – Σχολή Εκπαίδευσης, την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 18.00 στην αίθουσα εκπαιδεύσεων, (Επιμελητήριο Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21).
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα εγκαινιάσει το Κέντρο και θα απευθύνει χαιρετισμό.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν, ο Πρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ. «ΛΥΣΗ» και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως κ. Ιωάννης Αγγελάκος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Αντιπρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ «ΛΥΣΗ» κ. Ιωάννης Μπουντρούκας.
Η παρουσίαση του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών «ΛΥΣΗ», η ενημέρωση σχετικά με τον θεσμό της διαμεσολάβησης και η παρουσίαση του Κέντρου Διαμεσολάβησης είναι από τα βασικά θέματα που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια της εκδήλωσης, από προσκεκλημένους ομιλητές.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει ανοιχτή συζήτηση για το πρόγραμμα, κατά την οποία οι συμμετέχοντες θα μπορούν να θέσουν τα ερωτήματά τους στους εισηγητές, καθώς επίσης θα υπάρξει η δυνατότητα περιήγησης στις αίθουσες του Κέντρου Εκπαίδευσης.

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης «ΛΥΣΗ», είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, ιδρυτές της οποίας είναι το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης.
Οι απόφοιτοι κάθε κύκλου βασικής εκπαίδευσης θα λάβουν, μετά από επιτυχή συμμετοχή τους σε προαγωγικές προφορικές και γραπτές εξετάσεις, σχετική βεβαίωση, η οποία αποτελεί προϋπόθεση για τη μετέπειτα συμμετοχή τους στις εξετάσεις διαπίστευσης διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η επιτυχής συμμετοχή στις τελευταίες εξετάσεις οδηγεί στη λήψη του τίτλου του Διαπιστευμένου Διαμεσολαβητή (Accredited Mediator).
Οι εκπαιδεύσεις και οι προαγωγικές εξετάσεις θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).
Οι Εγκαταστάσεις του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ – «ΛΥΣΗ»
Οι εγκαταστάσεις, προσβάσιμες σε ΑΜΕΑ, είναι απολύτως κατάλληλες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με άρτιες υλικοτεχνικές υποδομές, καθιστώντας τον χώρο ένα πλήρες και ευχάριστο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Το Κέντρο Διαμεσολάβησης του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ «ΛΥΣΗ» είναι ένα πρότυπο Κέντρο εφαρμογών της Διαμεσολάβησης, το οποίο μπορεί να υποδεχτεί και να υποστηρίξει την πραγματοποίηση Διαμεσολαβήσεων, σε κατάλληλα διαμορφωμένους και άρτια εξοπλισμένους χώρους του. Το Κέντρο Διαμεσολάβησης βρίσκεται στην Τρίπολη, επί της οδού 25ης Μαρτίου 14. Οι αίθουσες του Κέντρου διατίθενται στους Διαμεσολαβητές και Δικηγόρους-Νομικούς Παραστάτες για την πραγματοποίηση των διαμεσολαβήσεών τους έναντι προσιτής χρέωσης.
Στην ιστοσελίδα του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ www.lisitripolis.gr μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για τα σεμινάρια.

 

 

***ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, 18:00

 

17.45 - 18.00 Προσέλευση Επισήμων – Καλωσόρισμα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης «ΛΥΣΗ»

 

18.00 - 18.20 Τέλεση αγιασμού υπό του ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

18.20 - 18.30 Κοπή κορδέλας εγκαινίων λειτουργίας του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ. «ΛΥΣΗ»

18.30 - 18:50Χαιρετισμός, κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ, Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

 

18.50 - 19.00Χαιρετισμός κ. ΙΩΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ, Προέδρου ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ. «ΛΥΣΗ», Προέδρου Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης

 

19.00 -19.10Χαιρετισμός κ. ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ ΙΩΑΝΝΗ, Αντιπροέδρου ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ. «ΛΥΣΗ», Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας

 

19.10 -19.20Ομιλία κ. ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΟΤΣΙΡΗ, Ομότιμου Καθηγητή Α.Π.Θ.τ.Πρόεδρος της Επιτροπής Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και αντεπιστέλλοντος μέλους της Ακαδημίας Αθηνών.

 

19.20 -19.30Ομιλία κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ)

 

19.30 – 19.45Ομιλία κας. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Δικηγόρου LLM., Διαμεσολαβήτριας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εκπαιδεύτριας του Ινστιτούτου Διαμεσολαβητών Τρίπολης «ΛΥΣΗ».

 

19.45 -20.30Συζήτηση

 

20.30 - 20.40Περιήγηση στις αίθουσες του Κέντρου Διαμεσολάβησης

 

20.40 Μπουφές για τους παρισταμένους

Σχόλια:

Powered by Web Agency