Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 12:49:21 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | πολιτικη | Συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών για τον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου.

Συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών για τον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου.

skourletis.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ copyΟ Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, , με τους Δημάρχους Πύλου – Νέστορος,Δημήτρη Καφαντάρη και Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο, καθώς και με τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ΠελοποννήσουΣταύρο Αργειτάκο και τα μέλη της ΕΕ του Φορέα...

...Θέμα της συνάντησης ήταν η προετοιμασία του Φορέα ενόψει της αύξησης του διαχειριστικού του έργου, ως απόρροια της επικείμενης ενεργοποίησης του έργου ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν τα ζητήματα: της διεκπεραίωσης εκκρεμών οφειλών του ΦΟΔΣΑ με την υποστήριξη του υπουργείου μέσω του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ». Της ενίσχυσης του φορέα με το απαραίτητο προσωπικό. Των επιλογών αναφορικά με τη διαδικασία είσπραξης εσόδων. Διερευνήθηκαν επίσης, σε αρχικό στάδιο, οι δυνατότητες αντιμετώπισης άλλων οφειλών του Φορέα.

...Από τη συζήτηση προέκυψε η ανάγκη περαιτέρω εξέτασης των ζητημάτων που σχετίζονται με τις δυνατότητες κάλυψης υποχρεώσεων του ΦΟΔΣΑ, αλλά και λειτουργικών του βαρών, ενώ αποσαφηνίστηκαν οι δυνατότητες τακτοποίησης οφειλών μέσω του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ» και του προσδιορισμού του αναγκαίου προσωπικού για τη δρομολόγηση προσλήψεων...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency