Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 01:17:12 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | πολιτικη | Δήμαρχος Τρίπολης: Το έργο στο Μεγαβούνι θα προχωρήσει κανονικά .

Δήμαρχος Τρίπολης: Το έργο στο Μεγαβούνι θα προχωρήσει κανονικά .

TRIPOLH.PAYLHSΑπαντήσεις στο θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με το χώρο προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης στο Μεγαβούνι και το εξώδικο πολιτών, έδωσε σήμερα, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.

...Αρχικά, ο Δήμαρχος ανέφερε πως το εξώδικο στάλθηκε, χωρίς κάποια ενημέρωση, από τους προέδρους των Τ.Κ. Δόριζας – Βαλτετσίου, ενάντια στην εταιρεία και όχι στον Δήμο Τρίπολης. Ο μόνος αρμόδιος για αυτό το θέμα και τις άδειες που δόθηκαν είναι το Δασαρχείο και όχι ο ανάδοχος ή ο Δήμος Τρίπολης.

...Στη συνέχεια ενημέρωσε πως πότε δεν είχε τεθεί θέμα ιδιοκτησίας στην περιοχή, παρά μόνο όταν παραχωρήθηκε ο χώρος στον Δήμο.

...Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος ανέφερε ότι "Οι κύριοι αυτοί εκτελούν εντολές άλλων και πίσω από όλα αυτά κρύβονται συμφέροντα. Να σταματήσουν τις κουτοπονηριές και τους προειδοποιώ να μη τολμήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα στον ανάδοχο όταν ξεκινήσουν τα έργα."

...Τέλος, ανέφερε πως το θέμα των απορριμμάτων και η διαχείρισή τους με μηδενικό υπόλειμμα και μηδενικό κόστος για τους πολίτες, θα τεθεί και στο επερχόμενο Αναπτυξιακό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη στις 27 Φεβρουαρίου, όπου θα παραβρεθεί και ο Πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας.

Σχόλια:

Powered by Web Agency