Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 01:19:40 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | πολιτικη | Παυλόπουλος από Καλαμάτα : Δεν μπορεί να υπάρχουν διαφορές στα μεγάλα και τα σημαντικά.

Παυλόπουλος από Καλαμάτα : Δεν μπορεί να υπάρχουν διαφορές στα μεγάλα και τα σημαντικά.

PAYLOPOYLOS.2«Σε κάθε δημοκρατία είναι θεμιτό να υπάρχουν διαφορές, αλλά δεν μπορεί να υπάρχουν διαφορές στα μεγάλα και τα σημαντικά, εκείνα δηλαδή που έχουν σημασία για την πορεία του λαού μας και του έθνους μας». Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ξεκινώντας την αντιφώνησή του προς τον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, κατά την διάρκεια του επίσημου γεύματος για την εορτή της πολιούχου της πόλης, Παναγίας Υπαπαντής...

«...Απέναντι σε αυτήν την ενότητα είμαστε όλοι υπόλογοι και θα δώσουμε λογαριασμό στην ιστορία» σημείωσε και πρόσθεσε: «Πολλώ μάλλον όταν αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα δεν αγωνίζεται μόνο για τον λαό της, δεν αγωνίζεται μόνο για την έξοδο από την κρίση και για την υπεράσπιση των εθνικών της δικαίων και εθνικών της παρακαταθηκών».

...Σε αυτό το σημείο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι «βλέποντας κατάματα την πραγματικότητα έχουμε και ένα άλλο μεγαλύτερο ρόλο» και εξήγησε: «Χωρίς αλαζονεία, αλλά με πλήρη συνείδηση του τι είμαστε εμείς οι Έλληνες και τι είναι αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα, πρέπει να αναλογιστούμε ότι αυτήν την ενότητα την οφείλουμε και στο ότι η Ελλάδα μας, μπροστά στα όσα συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή μας, ιδίως στη Μέση Ανατολή, είναι το προκεχωρημένο φυλάκιο σταθερότητας και δημοκρατίας στη δύση, για να υπερασπιστεί την ειρήνη, τα μεγάλα ιδανικά της δημοκρατίας και τον άνθρωπο...»...(Β.Κ., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency