Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 12:53:11 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | πολιτικη | Συνάντηση Π. Σκουρλέτη με το Παγκόσμιο Παναρκαδικό Συμβούλιο.

Συνάντηση Π. Σκουρλέτη με το Παγκόσμιο Παναρκαδικό Συμβούλιο.

SKOYRLETHS.PANARKADIKOΜε τα μέλη του Παγκόσμιου Παναρκαδικού Συμβουλίου (ΠΠΣ) και του ΔΣ της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, η οποία ασκεί την προεδρία του ΠΠΣ, συναντήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης...Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις των συλλογικών φορέων που εκπροσωπούν τους Αρκάδες, για την πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής τους.

...Συζητήθηκαν επίσης θέματα όπως η προσπάθεια επέκτασης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, η εξέλιξη των εργασιών στο Αρχαίο Θέατρο της Μεγαλόπολης, η διαχείριση των απορριμμάτων, η αξιοποίηση της λίμνης του Λάδωνα και οι αναγκαίες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

...Ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε ότι οι θεσμικές παρεμβάσεις που προωθούνται με την αναθεώρηση του «Καλλικράτη», αναμένεται να διασφαλίσουν τη δικαιότερη και αποτελεσματικότερη χρηματοδότηση των δήμων, ενώ πρόσθεσε ότι τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που θεσπίστηκαν για το 2018, αναμένεται να επιλύσουν πολλά προβλήματα της καθημερινότητας, στους δήμους κυρίως της Περιφέρειας.

...Ο υπουργός προσκλήθηκε στο 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Απόδημων Αρκάδων, το οποίο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2018 στην Τρίπολη...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency