Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 12:54:36 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | πολιτικη | Εξορμήσεις στελεχών του ΚΚΕ στα ΚΕΝ.

Εξορμήσεις στελεχών του ΚΚΕ στα ΚΕΝ.

KKE.EKDHLOSHΤην Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν εξορμήσεις από κλιμάκια του ΚΚΕ στις εισόδους των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων της Πελοποννήσου με αφορμή την ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων στρατιωτών της 2017 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ.

...Συγκεκριμένα αντιπροσωπείες βρέθηκαν στο ΚΕΝ Καλαμάτας, στο ΚΕΕΜ Σπάρτης, στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού και στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Αεροπορίας στην Τρίπολη και στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου.
...Τα κλιμάκια μοίρασαν την πρόσφατη ερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή για τα δικαιώματα των οπλιτών και μίλησαν με νεοσύλλεκτους και γονείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη θητεία τους. Σε όλα τα Κέντρα υπήρξε θετική ανταπόκριση στα μέτρα που προτείνει το ΚΚΕ για την κάλυψη των αναγκών και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων κατά τη διάρκεια της θητείας.

...Βέβαια από την ορκωμοσία της Τρίπολης δεν έλειψαν τα γνωστά εμετικά συνθήματα κατά τη διάρκεια της παρέλασης αλλά και η προσπάθεια ενός γραφικού στρατιωτικού ιερέα που με το αντικομουνιστικό του παραλήρημα προσπάθησε να παρεμποδίσει την εξόρμηση.

Σχόλια:

Powered by Web Agency