Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 11:56:20 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | κοινωνια | Η Γεροβασίλη εξασφαλίζει νέα οχήματα για τις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Πελοποννήσου.

Η Γεροβασίλη εξασφαλίζει νέα οχήματα για τις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Πελοποννήσου.

GEROBASILH.2Η χρηματοδότηση της προμήθειας σύγχρονων πυροσβεστικών οχημάτων στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Πελοποννήσου μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος 2014 -2020,  συζητήθηκε μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, του Επιχειρησιακού Συντονιστή Δυτικής Ελλάδος και Νήσων της Πυροσβεστικής Υποστράτηγου κ. Αχιλλέα Τζουβάρα, του Περιφερειακού Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου Αρχιπύραρχου κ. Θεόδωρου Λαρέζου, του Επίτιμου Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου ε.α. κ. Χαράλαμπου Αφάλη και του Επίτιμου Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγου εν Αποστρατεία κ. Ηλία Γεωργόπουλου.

Τα σχετικά κονδύλια ενέκριναν η υπ. Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη και ο συναρμόδιος υπ. Εσωτερικών, Αλ. Χαρίτσης...

...Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε το υψηλό επίπεδο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Πυροσβεστικού Σώματος, ειδικά ενόψει της επικείμενης αντιπυρικής περιόδου, και συμφωνήθηκε ο τρόπος παράδοσης των σωλήνων πυρόσβεσης, με τις οποίες θα προμηθεύσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου τις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Πελοποννήσου...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency