Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 05:39:24 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | κοινωνια | Ναύπλιο : Δέκα χρόνια φυλακή στην 22χρονη που σκότωσε τον επίδοξο βιαστή της.

Ναύπλιο : Δέκα χρόνια φυλακή στην 22χρονη που σκότωσε τον επίδοξο βιαστή της.

GYNAIKA.APELPISIAΕνοχη, με μόνο ελαφρυντικό το πρωτόδικο, η απόφαση του δικαστηρίου του Ναυπλίου, για την 22χρονη που σκότωσε με μαχαίρι τον άντρα που απείλησε να τη βιάσει μαζί με τη 17χρονη φίλη της. 10 χρόνια και 4 μήνες κατά συγχώνευση η ποινή. Πρόεδρος του δικαστηρίου: «Το δικαστήριο σε αντιμετώπισε με την δυνατότερη επιείκεια. Καταλαβαίνουμε τη θέση σου αλλά χάθηκε και μια ανθρώπινη ζωή».

***Η εξέλιξη της δίκης :

...Στις 2.30 το μεσημέρι περίπου, η έδρα του δικαστηρίου επανήλθε μετά τη διακοπή για να συσκεφθεί. Στην απόφασή της, απορρίπτει τους αυτοτελείς ισχυρισμούς περί άμυνας που είχε προβάλλει νωρίτερα η υπεράσπιση της 22χρονης. και κρίνει τη νεαρή κοπέλα ομόφωνα ένοχη, με ελαφρυντικό του πρωτοδίκου.

...Η πρόταση εισαγγελέα για την ποινή ήταν 12 χρόνια, συν 6 μήνες για οπλοχρησία, ενώ η υπεράσπιση ζήτησε να επιβληθούν τα ελάχιστα.

...Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε να επιβάλλει κατά συγχώνευση ποινή κάθειρξης 10 ετών και 4 μηνών, ομόφωνα. «Το δικαστήριο σε αντιμετώπισε με την δυνατότερη επιείκεια. Καταλαβαίνουμε τη θέση σου αλλά χάθηκε και μια ανθρώπινη ζωή, το σχόλιο του δικαστηρίου...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency