Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 11:56:46 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | κοινωνια | Ναύπλιο : Κουμπάρος της γυναίκας του Σαμαρά απαίτησε την επιστροφή του δώρου Χριστουγέννων.

Ναύπλιο : Κουμπάρος της γυναίκας του Σαμαρά απαίτησε την επιστροφή του δώρου Χριστουγέννων.

SAM.AYSTHROSΤο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, εντόπισε εργοδότη καταστήματος εστίασης στο Ναύπλιο ο οποίος απαίτησε από εργαζόμενο την επιστροφή του δώρου Χριστουγέννων...Πρόκειται για ιδιοκτήτη πολυτελούς εσιατορίου, ο οποίος είναι κουμπάρος της γυναίκας του Σαμαρά, η οποία ως γνωστόν, κατ΄λαγεται από το Ναύπλιο και είναι κόρη μεγαλοβιομηχάνου...

...Συγκεκριμένα, ο εργαζόμενος κατήγγειλε στο ΣΕΠΕ ότι ο εργοδότης του απαίτησε να του επιστραφεί το δώρο Χριστουγέννων, το οποίο είχε καταβάλει μέσω τραπέζης.

...Έπειτα από την καταγγελία του εργαζόμενου στο ΣΕΠΕ, και σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, ο εργαζόμενος παρέδωσε στον εργοδότη προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Η υπόθεση διαβιβάστηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, προκειμένου να διερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες του εργοδότη.

...Με αφορμή αυτό το περιστατικό, το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε ανακοίνωσή του, επαναλαμβάνει ότι η τήρηση της νομιμότητας στους χώρους δουλειάς και η προστασία των εργαζομένων από φαινόμενα αυθαιρεσίας αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα.

...Καλούμε τους εργαζόμενους να καταγγέλλουν, επώνυμα ή ανώνυμα, οποιαδήποτε παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας, επικοινωνώντας με τα κατά τόπους Τμήματα Επιθεώρησης Εργασίας ή στον τηλεφωνικό αριθμό 15512, τονίζει η ανακοίνωση....(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency