Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 12:13:00 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | κοινωνια | Τρίπολη : Η ΟΑΣΠ καλεί στην αυριανή απεργία.

Τρίπολη : Η ΟΑΣΠ καλεί στην αυριανή απεργία.

AGROTES.DIAMARTYRIA.5Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΑΣΠΠ, καλεί όλους τους μικρομεσαίους αγρότες να συμμετέχουν ενεργά με τους αγωνιστικούς συλλόγους του Οργανωμένου Αγροτικού Κινήματος, σε συμμαχία με τους εργάτες και μικρομεσαίους αυτοαπασχολούμενους στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις σε κάθε Νομό στις 14 Δεκέμβρη στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία.

...ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
...Στις 14 Δεκέμβρη διαδηλώνουμε ενάντια στη δραματική μείωση του εισοδήματός μας απο τη φοροληστεία και τα χαράτσια, τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές, το αυξημένο κόστος παραγωγής, τις χαμηλές και «ανοιχτές» τιμές που επιβάλλουν σε όλα τα προϊόντα στο όνομα της «ελεύθερης οικονομίας της αγοράς», όπου μια χούφτα εμποροβιομήχανοι, μεγαλέμποροι και οι τράπεζες καρπώνονται τον ιδρώτα μας, που σε κάποιες περιπτώσεις είμαστε και απλήρωτοι και το μόνο που μας μένει στο τέλος είναι τα χρέη.
...Αναγκαία για την ζωή μας τώρα από ποτέ η οργάνωση του αγροτικού κινήματος με το παραπέρα δυνάμωμα των αγροτικών συλλόγων και την ουσιαστική λειτουργία τους, καθώς και την δημιουργία νέων, ως απάντηση στις λογικές της απογοήτευσης και μοιρολατρίας, γιατί αποτελούν τον πυρήνα αντίστασης και αγώνων, ενάντια στις πολιτικές των ελληνικών κυβερνήσεων και της ΕΕ, που μας οδηγούν στην εξαθλίωση και το ξεκλήρισμα.
...Οργανωμένα θα δώσουμε την μάχη σε συμμαχία με τους εργάτες και τους αυτοαπασχολούμενους γιατί τα προβλήματα είναι κοινά.
...Συμμετέχουμε Στην Σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων για την οργάνωση και το συντονισμό της πάλης της μικρομεσαίας αγροτιάς. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκέμβρη, στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ, στη Λάρισα.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΛΟΚΩΝ ΣΤΙΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΣΑ

Σχόλια:

Powered by Web Agency