Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 08:56:57 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | Πολιτισμος | Ιδιαίτερη τιμή για το φεστιβάλ Μελιτζάzz Λεωνιδίου.

Ιδιαίτερη τιμή για το φεστιβάλ Μελιτζάzz Λεωνιδίου.

Logo EFFE Label 2019-20 - Melitzazz Ιδιαίτερη τιμή για το φεστιβάλ Μελιτζάzz Λεωνιδίου η απονομή του σήματος EFFE LABEL 2019-2020 "Remarkable Arts Festival". Το σήμα EFFE είναι η σφραγίδα ποιότητας της Ευρώπης για τα αξιόλογα φεστιβάλ τέχνης που αποδεικνύουν τη δέσμευσή τους στον τομέα των τεχνών, στη συμμετοχή των τοπικών κοινοτήτων και στο διεθνές τους άνοιγμα.

....Το "EFFE - Europe for Festivals, Festivals for Europe" είναι μια πρωτοβουλία του "EFA - European Festivals Association" και υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Το EFFE ανανέωσε την εγγραφή του Μελιτζάzz στον κατάλογο των πιο εκλεκτών Ευρωπαϊκών φεστιβάλ και, ταυτόχρονα, πρεσβευτών του EFFE για τα έτη 2019-2020, μιας και η πρώτη αναγνώριση του Μελιτζάzz έγινε το 2015, κατά την αρχική θεσμοθέτηση του EFFE Label.
....Το σήμα αποτελεί μια ακόμα αναγνώριση της προσπάθειας του Μελιτζάzz να παρουσιάσει και να αναδείξει μέσα από τη δική του εναλλακτική προσέγγιση την τσακώνικη κληρονομιά, προσφέροντας ταυτόχρονα μια ευκαιρία απόλαυσης της περιοχής.

Σχόλια:

Powered by Web Agency