Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 05:16:03 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | Πολιτισμος | Ενα ξεχωριστό Πάσχα στη Τρίπολη.

Ενα ξεχωριστό Πάσχα στη Τρίπολη.

ARKADIA.EPIMELHT.PASXAΜία ξεχωριστή πασχαλινή γιορτή διοργανώνουν την Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου οι Επαγγελματικοί φορείς: το Επιμελητήριο Αρκαδίας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης και ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο των πασχαλινών εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης.

...Οι εκπρόσωποι των φορέων θα προσφέρουν παραδοσιακό οβελία, άφθονο κρασί και πασχαλινά εδέσματα σε όλους τους φίλους που θα επισκεφθούν τη Στοά Αθανασιάδη την ημέρα του Πάσχα. Από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι μάλιστα, όσοι βρεθούν στο κιόσκι των Επαγγελματικών Φορέων θα διασκεδάσουν με τους ήχους της ορχήστρας του Πάνου Ηλιόπουλου.
...Οι Πρόεδροι και οι Διοικήσεις των Επαγγελματικών Φορέων απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα μέλη τους, όλους τους Τριπολίτες και τους επισκέπτες της πόλης μας, να τιμήσουν με την παρουσία τους την πασχαλινή γιορτή των Επαγγελματικών φορέων, φέρνοντας μαζί τους μόνο την καλή τους διάθεση.

Σχόλια:

Powered by Web Agency