Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 01:18:34 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | Οικονομια-Αναπτυξη | Αργολίδα : Με επιτυχία οι κεντρικές εκδηλώσεις δημοσιότητας της πρόσκλησης των ιδιωτικών έργων του Τοπικού Προγράμματος LEADER της Αναπτυξιακής Πάρνωνα.

Αργολίδα : Με επιτυχία οι κεντρικές εκδηλώσεις δημοσιότητας της πρόσκλησης των ιδιωτικών έργων του Τοπικού Προγράμματος LEADER της Αναπτυξιακής Πάρνωνα.

LEADER.ERGAΜε επιτυχία ξεκίνησαν οι κεντρικές εκδηλώσεις δημοσιότητας της πρόσκλησης των ιδιωτικών έργων του Τοπικού Προγράμματος LEADER της Αναπτυξιακής Πάρνωνα A.E.
Η Αναπτυξιακή Πάρνωνα. Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αργολίδας, διοργάνωσε την Τετάρτη 20/03/2019 και ώρα 18.30 στο Ναύπλιο, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της ΠΕ Αργολίδας, στο ισόγειο του κτιρίου της Νομαρχίας, Παραλιακή Οδός Ναυπλίου - Νέας Κίου, εκδήλωση με αντικείμενο τη δημοσιοποίηση της 1ης Πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων ιδιωτικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος LEADER/CLLD 2014-2020 «Ανατολική Πελοπόννησος. Απόθεμα Βιόσφαιρας και Επιχειρηματικές Ζώνες Καινοτομίας», Μέτρο 19 του ΠΑΑ 2014-2020.

...Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι δράσεις ιδιωτικού χαρακτήρα, οι διαδικασίες υποβολής και αξιολόγησης των αιτήσεων στήριξης, οι διαδικασίες υλοποίησης των έργων και οι υποχρεώσεις των δικαιούχων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ενόψει της δημοσίευσης της 1ης Πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων ιδιωτικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο του Τ.Π.LEADER/CLLD 2014 – 2020 με τίτλο «Ανατολική Πελοπόννησος, Απόθεμα Βιόσφαιρας και Επιχειρηματικές Ζώνες Καινοτομίας», στα πλαίσια των ενεργειών πληροφόρησης και εμψύχωσης των υποψήφιων δικαιούχων .
...Μετά το πέρας της παρουσίασης πραγματοποιήθηκαν ερωτοαπαντήσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων που ανακύπτουν από συγκεκριμένο επενδυτικό ενδιαφέρον το οποίο υποδηλώνει αυξημένη ζήτηση επιχειρηματικής δραστηριότητας στην περιοχή...(Δ.Τ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency