Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 12:14:57 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | Οικονομια-Αναπτυξη | Τρίπολη : Εκδήλωση για την παρουσίαση του 1ου Κύκλου Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών.

Τρίπολη : Εκδήλωση για την παρουσίαση του 1ου Κύκλου Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών.

epimelitirioarkadiasΤο Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης* ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ «ΛΥΣΗ», διοργανώνει, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα ενημερωτική εκδήλωση, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη)
...Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν όλες οι λεπτομέρειες του 1ου κύκλου βασικής εκπαίδευσης καθώς και άλλα βασικά θέματα όπως:

...α. Η ευνοϊκή νομοθετική συγκυρία και το χαμηλό κόστος του 1ου κύκλου της εκπαίδευσης του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ.
...β. Η επικείμενη υποχρεωτικότητα της Διαμεσολάβησης σε πλειάδα δικονομικών διαδικασιών
...γ. Ενημέρωση για επιμέρους εκπαιδεύσεις, όπως η Τραπεζική (Κόκκινα Δάνεια), η Διαμεσολάβηση που σχετίζεται με Οικογενειακά θέματα (διατροφή, επιμέλεια) και η Σχολική Διαμεσολάβηση.
...Χαιρετισμούς θα απευθύνουν, ο Πρόεδρος του ΙΝ. ΚΑ.Δ.Τ. και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως κ. Δημήτριος Κωστόγιαννης και ο Αντιπρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και Πρόεδροι Επιμελητηρίων, Συλλόγων και Σωματείων της Αρκαδίας.
...Την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος θα κάνει η κα. Βασιλική Παπαδημητρίου, Δικηγόρος LLM., Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, Μέλος του Μητρώου Συντονιστών της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ).

...Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει ανοιχτή συζήτηση για το πρόγραμμα όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να θέσουν τα ερωτήματά τους στους εισηγητές.

***Η εκδήλωση είναι ανοικτή για τα κοινό.

Σχόλια:

Powered by Web Agency