Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 01:19:12 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτισμος | Γεράκι : Εκδηλώσεις για τον «Γερακίτη μετανάστη».

Γεράκι : Εκδηλώσεις για τον «Γερακίτη μετανάστη».

GERAKI.BRADIA.METANASTH copyΜε τον καθιερωμένο εσπερινό μετ΄αρτοκαλασίας που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό ναό Γερακίου «Η κοίμησις της Θεοτόκου» ξεκίνησαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γερονθρών και φέτος οι εκδηλώσεις για τον «Γερακίτη μετανάστη», τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018.

...Μετά το πέρας του εσπερινού ο κόσμος συγκεντρώθηκε στη κεντρική πλατεία Γερακίου όπου ο Δήμαρχος του Δήμου Ευρώτα κ.Δήμος Βέρδος και ο πρόεδρος του Πόλιτιστικού συλλόγου κ.Παναγιώτης Αγγελέτος, καλωσόρισαν τους ξενιτεμένους μας και τους ευχήθηκαν καλή διαμονή και καλά να περάσουν στο αγαπημένο τους χωριό, ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή για τα θύματα από τη φωτιά στο Μάτι Αττικής.
Κατόπιν η γραμματέας του συλλόγου κ.Γεωργία Αθ. Κόντου διάβασε ένα κείμενο σχετικά με την ξενιτιά που το είχε γράψει ο κ.Λάμπρος Βουρβουριώτης και η μαθήτρια Αγγελική Σαρρή απήγγειλε ένα ποίημα για τους ξενιτεμένους.
Στη συνέχεια το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών που αποτελείται από μεγάλους αλλά και από μικρά παιδιά παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο χορευτικό πρόγραμμα και δίκαια κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου.
...Η βραδιά έκλεισε με δύο βίντεο που αφορούσαν το Γεράκι και τα είχαν επιμεληθεί μαθητές του Γυμνασίου μαζί με τις καθηγήτριές τους κ.Ανθή Σαράντη και κ.Άννα Νικολαίδη.
Την παρουσίαση της βραδιάς την έκανε η Παναγιώτα Μπαλαμπάνου.

(ΡΕΠΟΡΤΆΖ, ΦΩΤΟ : Χρήστος Μπαλαμπάνος)

Σχόλια:

Powered by Web Agency