Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 05:08:10 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτισμος | Την Τετάρτη ο Γιάννης Ξανθούλης στη Σπάρτη.

Την Τετάρτη ο Γιάννης Ξανθούλης στη Σπάρτη.

XANΘΟΥΛΗΣΤην Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 και ώρα 7.30 μ.μ. η Λέσχη Ανάγνωσης Σπάρτης θα φιλοξενήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάρτης τον γνωστό συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη και το νέο του βιβλίο Εγώ, ο Σίμος Συμεών...


...Τα έργα του συγγραφέα «Ο γιός του δασκάλου», «Την Κυριακή έχουμε γάμο», «Το πεθαμένο λικέρ», «Ο θείος Τάκης», «Του φιδιού το γάλα», όπως και το «Εγώ, ο Σίμος Συμεών» έχουν διαβαστεί και ιδιαίτερα αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια από τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Σπάρτης.
...Ο Γιάννης Ξανθούλης, γεννημένος στα μέσα του 20ού αιώνα στην Αλεξανδρούπολη, δημοσιογράφος και συγγραφέας, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το παιδικό θέατρο και με την επιθεωρησιογραφία. Από το 1981 μέχρι σήμερα εκδίδει σχεδόν ετησίως και ένα μυθιστόρημα. Συνήθως αγγίζει τα θέματα της Ελλάδας από το ΄60 και μετά, ενώ συνδυάζει τη μοναχικότητά του με τις προσδοκίες για περισσότερες αξίες και ιδανικά, χωρίς στερεότυπα και σοβαροφάνειες.
...Ο Γιάννης Ξανθούλης θα μιλήσει για το βιβλίο, θα συζητήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

Σχόλια:

Powered by Web Agency