Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 04:47:50 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτισμος | Σπάρτη : Εκδηλώσεις για τα 15 χρόνια του Μουσείου Ελιάς και Λαδιού.

Σπάρτη : Εκδηλώσεις για τα 15 χρόνια του Μουσείου Ελιάς και Λαδιού.

moyseio.elias.sparthΔεκαπέντε χρόνια αποδοτικής λειτουργίας και προσφοράς κλείνει το  Μουσείο Ελιάς και  Λαδιού, στη Σπάρτη και για το λόγο αυτό διοργανώνει  επετειακές εκδηλώσεις...

...Συγκεκριμένα, η Τράπεζα Πειραιώς, "διάδοχος" τηε ΑΤΕ, που έχει την εποπτεία του Μουσείου την  Πέμπτη 12 Απριλίου διοργανώνονται για άτομα τρίτης ηλικίας εργαστήρια με τίτλο «Με έμπνευση την ελιά».

...Οι συμμετέχοντες θα ξεναγηθούν στην περιοδική έκθεση «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου», που φιλοξενείται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσείου και στη συνέχεια, με την καθοδήγηση ειδικών μουσειοπαιδαγωγών, θα δημιουργήσουν έργα εμπνευσμένα από τα εκθέματα του Μουσείου και της περιοδικής έκθεσης...
...Την επόμενη ημέρα,  ο ξεναγός Δημήτρης Βλαχάκος, οδηγώντας το κοινό σε μια παιγνιώδη ξενάγηση, θα περιηγηθεί τη μόνιμη και περιοδική έκθεση του Μουσείου, σε ένα διαχρονικό ταξίδι στον πολιτισμό της ελιάς και του ελαιόλαδου, αλλά και στη διαρκή αναζήτηση του Ωραίου. Μετά το πέρας της ξενάγησης θα ακολουθήσει παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για παιδιά κάθε ηλικίας.
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 40.
...Διάρκεια ξενάγησης και παιχνιδιού: 90 λεπτά.
...Η συμμετοχή και στις δύο εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
* Στο πλαίσιο του εορτασμού των γενεθλίων του Μουσείου, την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Απριλίου η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
...Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 27310-89315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00)....(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency