Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 07:34:21 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτισμος | Σπάρτη : Εκδήλωση τιμής στον Δημήτρη Πετσετίδη.

Σπάρτη : Εκδήλωση τιμής στον Δημήτρη Πετσετίδη.

PETSETIDHS.PROTOMHΤο Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης σε μία εκδήλωση τιμής προς τον Σπαρτιάτη λογοτέχνη Δημήτρη Πετσετίδη (1940-2017) αποδέχεται τη δωρεά της προτομής του, που φιλοτέχνησε και προσφέρει στο Μουσείο Νεότερης Σπάρτης ο μαθητής του, γλύπτης Δημοσθένης Τζανάκος.

...Η σχετική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 7.30 μ.μ., στο Μουσείο της Νεότερης Σπάρτης (Λυκούργου 82).

...Τιμή αποτελεί για τον λογοτέχνη, όπως και για τον γλύπτη, αλλά και για την πόλη της Σπάρτης, η παρουσία στην εκδήλωση καταξιωμένων λογοτεχνών, οι οποίοι θα μιλήσουν από καρδιάς για την Τέχνη του λογοτέχνη και του γλύπτη, αλλά και για την Τέχνη της αγάπης και της φιλίας:

...Την εκδήλωση θα τιμήσουν οι:
-Θανάσης Βαλτινός, πεζογράφος, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.
-Σωτήρης Δημητρίου, διηγηματογράφος.
-Δημήτρης Αλεξίου, ποιητής.
- Γεωργία Κακούρου-Χρόνη, μουσειολόγος.
...Χαιρετισμό θα απευθύνει εκπρόσωπος της Διοικούσας Επιτροπής του Μουσείου Νεότερης Σπάρτης και εκπρόσωπος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αρκαδίας – Λακωνίας.

...Τα βιβλία του Δημήτρη Πετσετίδη ευγενικά προσφέρονται στο Μουσείο Νεότερης Σπάρτης από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αρκαδίας –Λακωνίας.

Σχόλια:

Powered by Web Agency