Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 02:26:31 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτικη | Γρηγοράκος στον 935 FM: Θα μείνω στο ΠΑΣΟΚ αν αλλάξουν όλα! - Αποκλειστικό

Γρηγοράκος στον 935 FM: Θα μείνω στο ΠΑΣΟΚ αν αλλάξουν όλα! - Αποκλειστικό

grigorakos5«...δεν μπορώ να είμαι σ' ένα ΠΑΣΟΚ που δεν ακούει την κοινωνία και τους πολίτες...» δήλωσε ο βουλευτής, στέλνοντας σαφή μηνύματα προς όλους! Ο βουλευτής Λακωνίας, μιλάει αποκλειστικά στον 935FM για τις «αναγκαίες εκλογές», την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, τις διαδικασίες διαδοχής και την επανατοποθέτηση του ΠΑΣΟΚ στον κεντροαριστερό χώρο. Ακούστε όλη τη συνέντευξη. - Βίντεο.

Ο Λάκωνας βουλευτής μιλώντας στο Σαββατιάτικο μαγκαζίνο του 935FM «το περιβόλι του καιρού μας» τόνισε για τις εκλογές, ότι είναι αναγκαίες («το φωνάζω εδώ και ένα χρόνο», είπε.), ενώ για πιθανή συμμετοχή του σ' αυτές, είπε με νόημα... «...δεν μπορώ να απουσιάζω από τη «μάχη για την επιβίωση» που θα δώσει η δημοκρατική παράταξη στις επόμενες εκλογές, αλλά δεν μπορώ να είμαι σ' ένα ΠΑΣΟΚ που δεν ακούει την κοινωνία και τους πολίτες...»...

«...Πρέπει ν' αλλάξουν όλα στο ΠΑΣΟΚ», λέει με νόημα ο βουλευτής... και «Αλλαγή ονόματος! Το όνομα μας είναι συνυφασμένο με μια σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική», «αλλιώς δεν θα έχουμε αξιοπρέπεια να ζητήσουμε την ψήφο του πολίτη!».

«...Έχουμε πρόβλημα πολιτικό, στρατηγικό και κυρίως προσωπικό! Δεν είδα κανέναν απ' αυτούς που κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια και τώρα μιλάνε, να διαφοροποιείται ποτέ από τις εκάστοτε κυβερνητικές πολιτικές...».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη Γρηγοράκου:

 Μέρος Α'

Μέρος Β'

Σχόλια:

Powered by Web Agency