Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 04:00:06 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτικη | Στ. Αραχωβίτης για δηλώσεις Κεφαλογιάννη: Η παλιά συνήθεια της παραγωγής fakenews δεν κόβεται...

Στ. Αραχωβίτης για δηλώσεις Κεφαλογιάννη: Η παλιά συνήθεια της παραγωγής fakenews δεν κόβεται...

ARAXWBITHS7«Με βαρέλι χωρίς πάτο μοιάζει η συνεχιζόμενη δημαγωγία και η παλιά "συνήθεια" της παραγωγής fakenews από τα μέλη της Κυβέρνησης, εντός και εκτός της χώρας...

...Η απάντηση του Σταύρου Αραχωβίτη, τομεάρχη αγροτικής ανάπτυξης και βουλευτή Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ, σε δηλώσεις Κεφαλογιάννη για τροπολογία εξωτερικής σύγκλισης:

Με βαρέλι χωρίς πάτο μοιάζει η συνεχιζόμενη δημαγωγία και η παλιά «συνήθεια» της παραγωγής fakenews από τα μέλη της Κυβέρνησης, εντός και εκτός της χώρας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι χθεσινές δηλώσεις του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ Μ Κεφαλογιάννη περί δήθεν «καταστροφικής τροπολογίας για τους Έλληνες αγρότες που προέβλεπε την πλήρη εξωτερική σύγκλιση των δικαιωµάτων ενιαίας ενίσχυσης, την οποία πρότεινε η GUE/NGL η πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς κανείς εκ των τότε ευρωβουλευτών του να αντιδράσει».

Να υπενθυμίσουμε στον κ. Κεφαλογιάννη και τους ευρωβουλευτές του κόμματός του, για ΜΙΑ ακόμη φορά, όπως είχαμε θυμίσει και στη σημερινή Υφυπουργό ΑΑ&Τ κ Αραμπατζή από την 1η Απριλίου 2019 ότι «οι Έλληνες ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε υπέγραψαν τέτοια τροπολογία. Αντίθετα, σε αντίστοιχη τροπολογία που κατέθεσε το Ε.Λ.Κ τήρησαν αρνητική στάση, πλήρως ευθυγραμμιζόμενοι με την εθνική θέση του ΥπΑΑΤ. Από την πρώτη στιγμή διαψεύστηκε από τον ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη η σχετική είδηση που αποτελεί ένα ακόμα fakenew της ΝΔ στην άγονη προσπάθειά της να διασωθεί στη συνείδηση των αγροτών»

Αξίζει να προσθέσουμε την τότε δήλωση του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παπαδημούλη (29.03.19) για να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα: «Μια τροπολογία που δεν συνυπογράφει κανένας ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έχει καν συζητηθεί στην επιτροπή Αγροτικής Ανάπτυξης του Ευρωκοινοβουλίου και την οποία συνυπογράφουν οι Πράσινοι και ένας Ιρλανδός ευρωβουλευτής της GUE/NGL, γίνεται ξαφνικά πρώτη είδηση! Στο ίδιο έγγραφο που επικαλείται η ΝΔ, αποδεικνύεται ότι κανένας ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υπογράψει αυτή την τροπολογία. Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν στηρίζουν αυτό που συκοφαντικά αναφέρει η ΝΔ, αλλά είναι και ριζικά αντίθετοι, γιατί αντιστρατεύεται πλήρως τα συμφέροντα της Ελλάδας και των ελλήνων αγροτών»....(Ν.Π.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency