Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 07:14:16 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτικη | Ο Λεων. Γρηγοράκος αποκαλύπτει : Θα στηρίξουμε απόλυτα τον Μητσοτάκη.

Ο Λεων. Γρηγοράκος αποκαλύπτει : Θα στηρίξουμε απόλυτα τον Μητσοτάκη.

GRHGORAKOS.LEON.6Δεν είναι μόνο ότι προεξόφλησε τη νίκη της Ν.Δ. ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, αλλά αποκάλυψε επίσης ότι στόχος είναι η «στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, να μην μπορεί να παρέμβει στις εξελίξεις».

...Και εξήγησε: «Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στις επιτροπές που θα γίνουν να μην μπορεί να παρέμβει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα κατεβάσει πάλι τον κόσμο στους δρόμους και η επόμενη κυβέρνηση θα είναι ήδη υποθηκευμένη».

«...Ο χώρος αυτός τους κατασυκοφάντησε όλους, τους έστειλε σε εξεταστικές εκεί θέλω να μην μπορεί να παρέμβει, για παράδειγμα στις επιτροπές θεσμών και διαφάνειας». Θα πρέπει δηλαδή να ξεχάσουμε τη διερεύνηση των σκανδάλων της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ;

....Με απλά λόγια ο κ. Γρηγοράκος προεξοφλεί τη νίκη της Ν.Δ. στις εκλογές καθώς και την αμέριστη στήριξη του ΚΙΝΑΛ.

....Στην «επόμενη κυβέρνηση που θα είναι η Ν.Δ.» θα δίνει την συναίνεση του το ΚΙΝΑΛ, για να μην μπορεί (ο ΣΥΡΙΖΑ) να επηρεάσει τις πολιτικές εξελίξεις, για να έρθουμε στην κανονικότητα» επανέλαβε πολλές φορές ο κ. Γρηγοράκος εννοώντας ότι θα υπάρχει η στήριξη για να μην μπορεί ποτέ ξανά να αλλάξει τίποτα ο ΣΥΡΙΖΑ, να μην αντιδρά ο κόσμος και να μπορούν να εφαρμόσουν με άνεση την μνημονιακή πολιτική που ετοιμάζουν να επαναφέρουν (για αυτό οι πρώτες και όπως φαίνεται απ' όσα λέει η Ν.Δ. και οι μόνες προσλήψεις θα είναι αστυνομικοί).

Συμφωνεί με αυτή την άποψη και η κ. Γεννηματά; Ότι δηλαδή το ΚΙΝΑΛ θα παρέχει απόλυτη στήριξη σε ενδεχόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ.; Αν ναι, τότε γιατί έδιωξε τον Ευαγ. Βενιζέλο;..(Νικ. Λα.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency