Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 03:42:38 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτικη | Γιάννης Μπουκουβάλας προς Π. Νίκα : Η Λακωνία έχει γυρίσει σελίδα.

Γιάννης Μπουκουβάλας προς Π. Νίκα : Η Λακωνία έχει γυρίσει σελίδα.

MPOYKOYBALASΗ επικεφαλής Λακωνίας του συνδυασμού του απερχόμενου δημάρχου Καλαμάτας, που έχει κατά τα φαινόμενα αναλάβει και την εκπροσώπηση του, η κ. Σπυριδάκου, πολιτεύεται με την πεποίθηση ότι οι συμπατριώτες της έχουν μνήμη ψαριού. Θεωρεί δηλαδή ότι οι Λάκωνες δεν βλέπουν και δεν αναγνωρίζουν το έργο της περιφερειακής Αρχής, που τα τελευταία εννέα χρόνια έχει εργασθεί πολύ σκληρά για να παραδοθούν στους πολίτες έργα που ήταν όνειρα ζωής. 

....Κρατώντας την σημαία της μετριοπάθειας και των χαμηλών τόνων, χαρακτηριστικά που αρμόζουν σε γνήσιους Λάκωνες, όλοι μαζί, αυτά τα εννέα χρόνια εργαστήκαμε. Και τα αποτελέσματα είναι απτά, ως η μόνη εγγύηση ότι η Λακωνία έχει ήδη γυρίσει σελίδα: με έργα υποδομής, δρόμους, λιμάνια, σχολεία, έργα πολιτισμού, έργα στην υγεία.

...Η κ. εκπρόσωπος-επικεφαλής με στόμφο και ειρωνεία, μηδενίζει και λαϊκίζει. Μάλλον, όταν ήταν μικρή δεν είχε διαβάσει Τολστόι που έγραφε ότι "η έπαρση προγευματίζει πλούσια, γευματίζει φτωχά και δειπνεί ελεεινά". Και όσα όμως δεν έχουμε διαβάσει, ενίοτε αναλαμβάνει να μας τα μάθει η ζωή.
(Γιάννης Μπουκουβάλας, Περιφερειακός Σύμβουλος Λακωνίας)

Σχόλια:

Powered by Web Agency