Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 02:03:10 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτικη | Ο Π. Πολάκης : Η Οχιά της Μάνης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση...

Ο Π. Πολάκης : Η Οχιά της Μάνης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση...

POLAKIS.AΜε δηκτικό τρόπο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης απαντά σε fake news για καταγγελία περί δήθεν έλλειψης αντιοφικών ορών στο Κέντρο Υγείας της Αρεόπολης, από πρώην διευθυντή άλλου νοσοκομείου...

..Πιο συγκεκριμένα : Στα fake news του πρώην διοικητή του Νοσοκομείου «Ελπίς», Θεόδωρου Γιάνναρου απάντησε ο Παύλος Πολάκης.

...Ο κ. Γιάνναρος προχώρησε σε καταγγελία περί έλλειψης αντιοφικών ορών σε μονάδες Υγείας της Λακωνίας, μέσω ανάρτησής του στο twitter εξαπολύοντας μάλιστα επίθεση στην κυβέρνηση.

,,,Όπως έγραψε ο ίδιος υπέστη δάγκωμα από οχιά, με συνέπεια να είναι αναγκαία η άμεση λήψη του ειδικού ορού. Σύμφωνα με τον κ. Γιάνναρο το περιστατικό σημειώθηκε στην Αρεόπολη, όμως η εύρεση του αντιοφικού ορού δεν στάθηκε δυνατή ούτε στη Μάνη, αλλά ούτε και στη Σπάρτη.
***Ιδού και η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο facebook:

"...Έμαθα πως η Οχιά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετα το "δάγκωμα" του αρχιψευτη Γιάνναρου .....Τι άλλο θα σκεφτούν για να εκτελέσουν την εντολή "ρίξτε το ΣΥΡΙΖΑ"!!!Σε λίγο θα θα μιλήσουν και για κόμπρες που κατεβαίνουν την κηφισιας δαγκώνοντας πρώην διοικητές νοσοκομείων που έδιωξε ο Πολάκης καθώς και για ανακόντα στο ρέμα Χαλανδρίου που έχουν καταπιεί τους "πολιτικά διωκόμενους " απολυμένους του ΚΕΕΛΠΝΟ..."  (Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency