Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 07:02:37 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτικη | Τζανετέα : Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την υλοποίηση των έργων που έχουμε προγραμματίσει στη Λακωνία.

Τζανετέα : Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την υλοποίηση των έργων που έχουμε προγραμματίσει στη Λακωνία.

ΤΖΑΝΕΤΕΑ.ΕΡΓΟΜε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες του ιδιαίτερα σημαντικού έργου της παράκαμψης Γερακίου. Στο έργο πραγματοποίησε αυτοψία η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Γερακίου κ.Δημήτρη Κούρλα , την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ''Ευρώτειος Πολιτεία' κα. Μιχαλούτσου Νίκη και από τεχνικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας...


...Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα εξέφρασε την ικανοποίηση της για την πρόοδο των εργασιών και τόνισε ότι με την ολοκλήρωση του έργου της παράκαμψης Γερακίου θα εξασφαλιστεί η γρήγορη και κυρίως ασφαλής μετακίνηση των πολιτών της περιοχής αλλά και η ταχύτερη και ευκολότερη σύνδεση με το υπόλοιπο οδικό δίκτυο του νομού. Η κα Τζανετέα δήλωσε: «Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την υλοποίηση των έργων που έχουμε προγραμματίσει στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας. Βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών, ενισχύοντας την οδική ασφάλεια και διευκολύνοντας την πρόσβαση με στόχο την ανάπτυξη της Λακωνίας»

Σχόλια:

Powered by Web Agency