Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 08:11:27 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτικη | Στ. Αραχωβίτης: Δεν θα λειτουργήσει θετικά για τη Γεννηματά η πρόταση για πρόωρες εκλογές.

Στ. Αραχωβίτης: Δεν θα λειτουργήσει θετικά για τη Γεννηματά η πρόταση για πρόωρες εκλογές.

ARAXOBITHSΔεν ξέρω σε ποιες εσωκομματικές δυνάμεις είναι δέσμια, αλλά το ότι η κ. Γεννηματά βάζει μπροστά τα μικροκομματικά οφέλη δεν είναι συμφέρον σε βάθος χρόνου για το κόμμα της, είπε για την πρόταση πρόωρων εκλογών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης μιλώντας Στο Κόκκινο

«Το ότι ειδικά το Κίνημα Αλλαγής ζητάει εκλογές πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος είναι ανεύθυνο και ακατανόητο», είπε ο κ. Αραχωβίτης.

«...Ένα βήμα πριν την έξοδο της χώρας από την επιτροπεία και τα μνημόνια, που με ευθύνη του κόμματός της βρέθηκε σε αυτή την περιπέτεια, το να ζητάει η κ. Γεννηματά να διακοπεί αυτή η διαδικασία, είναι τουλάχιστον ανεύθυνο», όπως σημείωσε.

«..Δεν ξέρω σε ποιες εσωκομματικές δυνάμεις είναι δέσμια, αλλά όπως και είναι, το ότι βάζει μπροστά τα μικροκομματικά οφέλη της παράταξής της, νομίζω ότι δεν είναι συμφέρον σε βάθος χρόνου για το κόμμα της, δεν θα λειτουργήσει θετικά», εκτίμησε ο ίδιος...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency