Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 07:44:40 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτικη | Σπάρτη : Σύσκεψη για την πρόληψη και την αντιμετώπιση πυρκαγιών.

Σπάρτη : Σύσκεψη για την πρόληψη και την αντιμετώπιση πυρκαγιών.

TZANETEA.FOTIESΣύσκεψη με θέμα «Αντιμετώπιση κινδύνων από ενδεχόμενη εκδήλωση δασικών πυρκαγιών και την εξέταση του βαθμού ετοιμότητας των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων» συγκάλεσε την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα...

...Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού, τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου, εκπρόσωποι των εμπλεκομένων υπηρεσιών και φορέων, εκπρόσωποι Δήμων και εθελοντικών οργανώσεων. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν θέματα ετοιμότητας και προετοιμασίας όσον αφορά την οργάνωση της αντιπυρικής περιόδου.
...Η κα Τζανετέα επισήμανε ότι δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην ετοιμότητα των υποδομών εν όψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου που λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών μέχρι σήμερα, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Η Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και τόνισε ότι την ανάγκη ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών όσον αφορά την πρόληψη των εκδηλώσεων πυρκαγιών.

Σχόλια:

Powered by Web Agency