Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 06:55:35 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτικη | Γρηγοράκος στον ΣΚΑΙ για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Γρηγοράκος στον ΣΚΑΙ για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

GRHGORAKOS.LEON.6"...Το δίλημμα που προκύπτει είναι αν αφήνουμε τη διπλωματία να πάρει θέση και να προσπαθήσει να λύσει το θέμα ή μπαίνουμε σε κάποιες άλλες καταστάσεις. Η σωστή αντιμετώπιση του συμβάντος θα πρέπει να γίνει μέσω της διπλωματικής οδού, με χαμηλούς τόνους και με εθνική συναίνεση, την οποία, εφόσον στέλνει τους πολιτικούς αντιπάλους σε ειδικά δικαστήρια, ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται ότι δεν τη θέλει...", τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής Λακωνίας Λεων. Γρηγοράκος...

...Και πρόσθεσε :

"...Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε, χρειάζεται εθνική συνεννόηση, διότι μόνο ενωμένος ο λαός μπορεί να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις. Θεωρώ ότι μόνο η διπλωματία πρέπει να έχει λόγο σε αυτά που γίνονται στο Αιγαίο με την Τουρκία. Επίσης, θα πρέπει να ενεργοποιηθούν οι σύμμαχες χώρες, η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ας πάρουμε μαθήματα από την ιστορία. Τι κάναμε επί Ελευθερίου Βενιζέλου; Είχαμε πάρα πολύ καλές διπλωματικές σχέσεις σε όλο τον κόσμο. Αντιθέτως, σήμερα η Ελλάδα είναι απομονωμένη, δεν την υπολογίζει κανείς. Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έχουν συλληφθεί εδώ και 42 ημέρες και εμείς δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει κάνει η κυβέρνηση για την απελευθέρωσή τους. Πώς να τους εμπιστευτούμε λοιπόν;..."

...Για τη διαφορετική γραμμή που ακολουθεί ο Πάνος Καμμένος πάνω στα ζητήματα των Εθνικών θεμάτων, τόνισε :

...Οι κινήσεις του Πάνου Καμμένου αναδεικνύουν την ακυβερνησία του τόπου και την ανεύθυνη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, που διατηρεί στη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας τον κ. Καμμένο. Με τον συγκεκριμένο υπουργό δεν μπορεί να υπάρχει λύση. Δεν μπορείς να έχεις έναν φιλοπόλεμο υπουργό Εθνικής Άμυνας -τον οποίον το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να συσπειρώσει την εκλογική του βάση για να μπει στην επόμενη Βουλή- και να περιμένεις ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Είναι δυνατόν να ντύνεται στρατιωτικά και να πηγαίνει να προκαλεί στο Αιγαίο και ο πρωθυπουργός να το επιτρέπει αυτό; Είναι δυνατόν να έχουμε βουλευτή της κυβερνητικής πλειοψηφίας -που δίνει πόντους στην Τουρκία λέγοντας να ανταλλάξουμε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς με τους οκτώ Τούρκους- και ο Πρωθυπουργός να το ανέχεται αυτό; Αυτή είναι η πραγματική ατυχία μας με την συγκεκριμένη κυβέρνηση.

Σχόλια:

Powered by Web Agency