Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 06:54:46 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτικη | Συνάντηση του Πάνου Σκουρλέτη με τον δήμαρχο Κυθήρων.

Συνάντηση του Πάνου Σκουρλέτη με τον δήμαρχο Κυθήρων.

skourletis.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΟ Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε, σήμερα Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, με τον Δήμαρχο Κυθήρων Ευστράτιο Αθ. Χαρχαλάκη...Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι ανάγκες του Δήμου σε προσωπικό, εξειδικευμένο και μη, η επιβάρυνση της λειτουργίας του από γραφειοκρατικές διαδικασίες, καθώς και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος για την εκπόνηση μελετών, οι οποίες απαιτούνται για έργα που έχουν δρομολογηθεί ή σχεδιάζονται...

...Ο Υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις προωθούμενες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επικεντρώνοντας στον «Ελεγκτή Νομιμότητας», μια υπηρεσία που θα στελεχωθεί από νομικούς, με έδρα το υπουργείο Εσωτερικών και αποκεντρωμένη δομή, η οποία θα διασφαλίζει τον έλεγχο των πράξεων, αλλά και τις γρήγορες διαδικασίες για την επίσπευση υλοποίησης έργων και δράσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

...Ο κ. Σκουρλέτης, επεσήμανε ακόμη ότι μελέτες χρηματοδοτούνται από τα νέα προγράμματα του Υπουργείου Εσωτερικών, στο βαθμό που αφορούν έργα τα οποία εντάσσονται στις κατηγορίες που προβλέπονται από τα «ΦιλόΔημος Ι και ΙΙ»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency