Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 06:11:45 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτικη | Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας με το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου.

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας με το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου.

tzanetea2Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντίας Τζανετέα και του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου κ. Ευάγγελου Φωτόπουλου.

...Η κα Τζανετέα συνεχάρη τον κ. Φωτόπουλο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας στο έργο των Αστυνομικών. Κατά την συνάντηση, όπου συμμετείχε και ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας κ. Αξιοτόπουλος Ηλίας, συζητήθηκαν μείζονα θέματα που απασχολούν την περιοχή και ιδιαίτερα όσον αφορά την προστασία, την ασφάλεια των πολιτών και τη μείωση της παραβατικότητας.

Η Αντιπεριφερειάρχης όσο και ο κ. Φωτόπουλος συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητο να υπάρχει επικοινωνία σε συνεχή βάση για τη συνέχιση της άριστης συνεργασίας Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Σχόλια:

Powered by Web Agency