Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 09:38:10 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτικη | Λεων. Γρηγοράκος : Ο Στ. Θεοδωράκης έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Λεων. Γρηγοράκος : Ο Στ. Θεοδωράκης έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

GRHGORAKOS.LEON.6"Αλλοπρόσαλλη" χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του Στ. Θεοδωράκη, ο βουλευτής Λακωνίας Λεων. Γρηγοράκος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Πειραιάς Κανάλι Ένα 90,4 fm, και στην εκπομπή "Δύο Ρεπόρτερ"
Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον ρόλο του Σταύρου Θεοδωράκη στην υποβάθμιση της διαδικασίας δημιουργίας μιας μεγάλης παράταξης της κεντροαριστεράς:

...Ο κ. Θεοδωράκης, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Η κα. Γεννηματά, την οποία στηρίζω, πιστεύω ότι δίνει ένα μεγάλο αγώνα, κάνοντας τεράστιες προσπάθειες να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα. Ο αρχηγός του Ποταμιού οφείλει να σεβαστεί τους 220.000 συμπολίτες μας, που συμμετείχαν με την ψήφο τους στη διαδικασία δημιουργίας μιας ισχυρής κεντροαριστεράς. Ας πάμε στο συνέδριο κι ας κάνει ότι θέλει. Εξάλλου, η εκλογική του δύναμη στο προοδευτικό χώρο, κρίνοντας από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης για την ανάδειξη του αρχηγού της κεντροαριστεράς ήταν περιορισμένη. Είναι λάθος να απαξιώνει τη μεγάλη προσφορά των ανθρώπων που τον είχαν ψηφίσει, για να εξυπηρετήσει τα δικό του προσωπικό συμφέρον. Είναι προσβλητικό. Εύχομαι την Κυριακή, στο συνέδριο μας, να αναγεννηθούμε και να προχωρήσουμε στο μέλλον δίνοντας χώρο σε νέους και ικανούς ανθρώπους με όνειρα και διαφορετικό πολιτικό λόγο, με καινοτόμες και μεταρρυθμιστικές ιδέες, που θα συμβάλουν στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού, που θα δώσει στην κοινωνία την ευκαιρία να βγει από την κρίση..


***Επίσης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ και αναφερόμενος στην υπόθεση Σαββίδη, τόνισε :

...Η αγορά διαφόρων επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, από τον κ. Σαββίδη αποτελεί δικαίωμα κάθε επενδυτή. Το επεισόδιο στην Τούμπα όμως, που οδήγησε στη διεθνή κατασυκοφάντηση της χώρας, είναι απαράδεκτο για έναν επιχειρηματία που θέλει να παίξει σημαντικό οικονομικό ρόλο στην Ελλάδα. Εφόσον θέλουμε να εφαρμόσουμε τους νόμους, ο κ. Σαββίδης θα έπρεπε να είχε συλληφθεί άμεσα και η ομάδα του θα έπρεπε να τιμωρηθεί. Και στη συνέχεια, ας προσέφευγε στη Δικαιοσύνη να βρει το δίκιο του. Αντ' αυτού, ο κ. Βασιλειάδης, με τις δηλώσεις του, κατακεραύνωσε για άλλη μια φορά την αντιπολίτευση ενώ, στην πραγματικότητα η ίδια η κυβέρνηση τρία χρόνια τώρα δεν έχει κάνει τίποτα. Δεν θα πάμε ποτέ μπροστά αν τέτοια θέματα τα βάζουμε «κάτω από το χαλί» επειδή υπάρχουν σκοπιμότητες, επειδή κάποιος είναι δικός μας και πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τέτοια γεγονότα με ιδιοτέλεια και κυνισμό διότι αυτό θα φέρει την αυτοκαταστροφή...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency