Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 10:58:40 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτικη | Ντία Τζανετέα : Να μην καταργηθεί το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο ΚΕΕΜ Σπάρτης.

Ντία Τζανετέα : Να μην καταργηθεί το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο ΚΕΕΜ Σπάρτης.

TZANETEA.KEEMΣύσκεψη πραγματοποιήθηκε  στο Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ.Αδαμαντίας Τζανετέα για τις επικείμενες αλλαγές των δομών των ενόπλων Δυνάμεων.
...Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα εν αποστρατεία στελέχη του Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών ήτοι ο Αντιστράτηγος εν αποστρατεία κ. Ν. Νικολόπουλος, Επίτιμος Διευθυντής της Διεύθυνσης Εφοδιασμού Μεταφορών του ΓΕΣ, ο υποστράτηγος εν αποστρατεία κ. Δημ. Μακρής και ο υποστράτηγος εν αποστρατεία κ. Αθανάσιος Ρεκουνιώτης πρώην Διοικητές του ΚΕΕΜ Σπάρτης.

...Στο πλαίσιο της συνάντησης κατατέθηκαν απόψεις –προτάσεις για τις ενδεχόμενες αλλαγές που προγραμματίζονται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τις δομές των ενόπλων δυνάμεων και συγκεκριμένα για την λειτουργία του ΚΕΕΜ Σπάρτης.
...Η κυρία Τζανετέα σε δηλώσεις της τόνισε ότι η πιθανή κατάργηση του κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων στο ΚΕΕΜ θα οδηγήσει σε υποβάθμιση του και θα έχει αρνητικές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις στη Λακωνία, ενώ δεσμεύτηκε ότι σε συνεργασία με τους φορείς και τους πολίτες θα διεκδικήσουμε την ενίσχυση των υποδομών στο ΚΕΕΜ...

Σχόλια:

Powered by Web Agency