Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 03:13:25 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτικη | Γρηγοράκος για Σκοπιανό στον ΣΚΑΙ.

Γρηγοράκος για Σκοπιανό στον ΣΚΑΙ.

GRHGORAKOS.LEON.6Για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, αλλά και άλλα θέματα εξωτερικής πολιτικής, μίλησε στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής Λακωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Λεωνίδας Γρηγοράκος...

...Για το Σκοπιανό τόνισε :

...Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τη θέση της κυβέρνησης. Ας αφήσουμε λοιπόν την κυβέρνηση, όταν θα είναι έτοιμη, να μας πει τι γίνεται και εμείς θα τοποθετηθούμε. Η κυβέρνηση αυτή όμως είναι γνωστή για τα παιχνίδια που παίζει και πως τα παίζει. Θέλουμε να ξέρουμε τη θέση της κυβέρνησης λοιπόν. Εξάλλου εμείς έχουμε τοποθετηθεί υπέρ της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό. Έχουμε άποψη γι' αυτά τα θέματα. Έχουμε πάρει μια απόφαση και θα την τηρήσουμε. Δεν μας αφορά καθόλου το θέμα της διαφοροποίησης στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα το δούμε. Πιστεύω όμως ότι ο κύριος Καμμένος δεν θα διαφοροποιηθεί σε τίποτα. Αντιθέτως, θα κάνει την «κωλοτούμπα» του για να μην πάει τη χώρα σε εκλογές. Υπάρχει περίπτωση αυτός ο συγκεκριμένος υπουργός και στέλεχος της κυβέρνησης να πάει τη χώρα σε εκλογές; Σε καμία περίπτωση διότι μόνο η καρέκλα τον ενδιαφέρει. Και η Νέα Δημοκρατία νομίζω ότι στο συγκεκριμένο θέμα μπαίνει στο ίδιο «τρυπάκι» με αυτό που είχε μπει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου με το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Είναι λάθος.
Πάντως, εμείς θέλουμε στα εθνικά θέματα να υπάρχει μια ενιαία άποψη, θέλουμε τη συναίνεση, πρέπει αυτό το θέμα που «καίει» την Ελλάδα -γιατί ούτως ή άλλως έχει καθυστερήσει πάρα πολύ- να λυθεί. Και θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο.

...Για τις δηλώσεις του Ερντογάν αναφορικά με τη μη έκδοση των οκτώ εκζητούμενων τούρκων στρατιωτικών...
...Δυστυχώς, ένα κόμμα που θέλει να βάζει μπροστά το πρόθεμα Αριστερά, κάνει τραγικά λάθη στην εξωτερική πολιτική που είναι πραγματικά πρωτόγνωρα. Δηλαδή, βάζει έναν δυστυχή κύριο Μουζάλα να εφεσιβάλει μια 80σέλιδη πλήρως τεκμηριωμένη απόφαση, προσπαθώντας να κρύψει τις μεγάλες αδυναμίες σε σχέση με τη διαπραγμάτευση με την Τουρκία που έχει προσωπικά ο κύριος Τσίπρας. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο Μουζάλας, ούτε η κυβέρνηση. Είναι προσωπικά θέματα, είναι λάθη του πρωθυπουργού τα οποία θα τα βρει μπροστά του.

Σχόλια:

Powered by Web Agency