Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 07:59:57 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτικη | Λεων. Γρηγοράκος : Ο νέος φορέας θα αναδιατάξει το υπάρχον πολιτικό σκηνικό.

Λεων. Γρηγοράκος : Ο νέος φορέας θα αναδιατάξει το υπάρχον πολιτικό σκηνικό.

GRHGORAKOS.LEON.6"...Ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς από προσδοκία των προοδευτικών πολιτών αποκτά πλέον υπόσταση. Η μεγάλη προσέλευση για την εκλογή της ηγεσίας δείχνει ότι η δημοκρατική παράταξη επιστρέφει..." αναφέρει σε δήλωσή του στο "Καρφί", ο βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος...

...Και προσθέτει :

"...Τώρα που έπεσαν οι μάσκες του ακραίου λαϊκισμού των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι κατακερματισμένες κεντροαριστερές δυνάμεις συγχρονίζουν τα βήματά τους. Η συμπόρευση στο πλαίσιο κοινών αξιών και αρχών είναι η απαρχή για τη θεμελίωση μιας νέας, σύγχρονης, ευρωπαϊκής Κεντροαριστεράς. Όλοι μαζί χαράζουμε και περπατούμε νέους δρόμους, αφήνοντας πίσω μας τις παθογένειες του παρελθόντος, τις αναχρονιστικές απόψεις και κυρίως ό,τι μας πλήγωσε. Και ταυτόχρονα υπερβαίνουμε τα κομματικά τείχη, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις.

...Το ιδρυτικό μας συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί σε λίγους μήνες θα επισφραγίσει την αδιαπραγμάτευτη απόφασή μας να κάνουμε μια βαθιά τομή στη συνέχεια της προοδευτικής παράταξης. Η αποσαφήνιση των πολιτικών μας θέσεων και των προγραμματικών προτάσεων είναι ζήτημα καίριας προτεραιότητας. Στην πραγματικότητα θα αποτελέσει τον συνεκτικό ιστό για τη συμπόρευση των δυνάμεων της αλλαγής, του εκσυγχρονισμού, των μεταρρυθμίσεων.

...Ο νέος φορέας θα αναδιατάξει το υπάρχον πολιτικό σκηνικό, οριοθετώντας με σαφήνεια και καθαρότητα τις σχέσεις του με τον λαϊκισμό και τη συντήρηση..."

Σχόλια:

Powered by Web Agency