Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 05:14:00 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτικη | Σπάρτη-Δημοτικό Συμβούλιο : Ψήφισμα για τον αδόκητο χαμό του Λ. Καράντζαλη.

Σπάρτη-Δημοτικό Συμβούλιο : Ψήφισμα για τον αδόκητο χαμό του Λ. Καράντζαλη.

DHMOTIKO.SYMBOYLIO.SPARTHΤο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης σήμερα, ημέρα Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, συνεδρίασε έκτακτα, μετά την πληροφορία του αδόκητου θανάτου του ιατρού Καράντζαλη Λεωνίδα δημοτικού συμβούλου Δήμου Σπάρτης και τέως πρόεδρου του Νομικού Προσώπου Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης και σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος ως ακολούθως:

***ΤΟ Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α :

1. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος .

2. Να παραστεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελετή της κηδείας του.

3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.

4. Να καταβληθεί χρηματικό ποσό από το Δήμο για την κάλυψη των εξόδων κηδείας του.

5. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην πρώτη τακτική συνεδρίαση αυτού.

6. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από το Δήμαρχο Δήμου Σπάρτης και από τον κ. Αργειτάκο Σταύρο επικεφαλή του δημοτικού συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης».

7. Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα κατά την τελετή από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

8. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος , να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας.

***Και αναβολή συνεδρίασης :
...Λόγω του αδόκητου θανάτου του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Σπάρτης ιατρού Καράντζαλη Λεωνίδα σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη στο Καστόρειο Δ.Ε. Πελλάνας για σήμερα Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18.30 μμ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναβάλλεται .

Σχόλια:

Powered by Web Agency