Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 10:04:49 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Περιβαλλον | Μετά από χρόνια, αποκαθίσταται ο ΧΑΔΑ Αφυσσού στη Σπάρτη .

Μετά από χρόνια, αποκαθίσταται ο ΧΑΔΑ Αφυσσού στη Σπάρτη .

tatoulis.8Γιατί πανηγυρίζει ο Τατούλης ; Μήπως γιατί μετά από δεκαετίες "έλυσε", με τη συνδρομή της κυβέρνησης, το πρόβλημα του ΧΑΔΑ Αφυσσού ; Ο ίδιος φορτώνει τις ευθύνες για τη μεγάλη καθυστέρηση, στους ...προηγούμενους περιφεριάρχες, δηλ. στον εαυτό του !

Τ δήλωσε με...πανηγυρικό τρόπο :

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, αφενός γιατί φέρνουμε εις πέρας ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και δύσκολο στοίχημα, το οποίο κανένας μέχρι σήμερα δεν μπόρεσε να προσεγγίσει, αφετέρου γιατί αποκαθιστούμε τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική πληγή της Λακωνίας και μια από τις μεγαλύτερες της Πελοποννήσου.
...Είμαι επίσης ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί αποδείξαμε για μια ακόμα φορά ότι αναλαμβάνουμε, με απόλυτη συνέπεια προς τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, δύσκολες πρωτοβουλίες, εκεί που οι άλλοι αδυνατούν, και τις ολοκληρώνουμε με επιτυχία.
...Η πολιτική μας για την αποκατάσταση των περιβαλλοντικών πληγών της Πελοποννήσου αποδίδει πλέον ορατούς καρπούς με απτά οφέλη για τους πολίτες» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης, χωρίς να...κοκκινίζει...(Β.Κ.).

Σχόλια:

Powered by Web Agency