Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 09:22:47 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Οικονομια-Αναπτυξη | Λακωνία : Ημερίδα με θέμα: Επιτραπέζια Ελιά - Βήματα Συγχρονισμού στην Αλυσίδα Υπεραξίας.

Λακωνία : Ημερίδα με θέμα: Επιτραπέζια Ελιά - Βήματα Συγχρονισμού στην Αλυσίδα Υπεραξίας.

epimelitiriolakoniasΤο Επιμελητήριο Λακωνίας σε συνεργασία με τη Διεπαγγελματική Οργάνωση Επιτραπέζιας Ελιάς διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: Επιτραπέζια Ελιά - Βήματα Συγχρονισμού στην Αλυσίδα Υπεραξίας , το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λακωνίας στο Γύθειο. Συνημμένα θα βρείτε αρχείο αναφορικά με την εκδήλωση όπως και τη λίστα των ομιλητών.

***Αλλη μία ενδιαφέρουσα ανακοίνωση :

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο διεθνές εμπορικό γεγονός φρέσκων φρούτων και λαχανικών Freskon 2019
Με έγγραφο της η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους, να συμμετάσχουν στο διεθνές εμπορικό γεγονός που αφορά φρέσκα φρούτα και λαχανικά με τίτλο Freskon 2019. Συνημμένα θα βρείτε τη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου όπως και την αίτηση συμμετοχής. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση μέχρι τις 27/03/2019 στο email: ddbmaet@ppel.gov.gr.

...Το Επιμελητήριο Λακωνίας διευκρινίζει ότι η αποστολή των αιτήσεων γίνεται προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου και μόνο στον παραπάνω λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σχόλια:

Powered by Web Agency