Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 02:02:03 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Οικονομια-Αναπτυξη | Συντήρηση του οδικού δικτύου του Δήμου Μονεμβασίας.

Συντήρηση του οδικού δικτύου του Δήμου Μονεμβασίας.

dromos-eparxiakosΔημοπρατήθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας το έργο : «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου γεωγραφικής περιοχής Δήμου Μονεμβασίας» προϋπολογισμού 500.000,00€....

...Το έργο προβλέπει να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορες θέσεις των παραπάνω οδών που έχουν υποστεί φθορές, βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος των οδών, καθώς και επισκευή – συντήρηση των τεχνικών έργων.
...Με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα δήλωσε ότι η δημοπράτηση του συγκεκριμένου δρόμου αποτελεί συνέχεια της δέσμευσης που έχουμε λάβει προκειμένου να συντηρήσουμε το μεγάλο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο της Λακωνίας. Τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσουμε να δημοπρατούμε παρόμοια έργα συντήρησης του οδικού μας δικτύου, μιας και το επερχόμενο καλοκαίρι θα έχουμε, όπως όλα δείχνουν , μεγάλη αύξηση επισκεπτών γεγονός που μας δεσμεύει να διατηρούμε ένα δίκτυο ασφαλές και σύγχρονο για τους πολίτες. Άλλωστε όπως όλοι γνωρίζουν δεν είναι τυχαία η συνεχώς αυξανόμενη τουριστική κίνηση προς τη Λακωνία. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με προγραμματισμό και συγκεκριμένες δράσεις, εργάστηκε συστηματικά στον τομέα των υποδομών (οδικοί άξονες, λιμάνια, ιδιωτικές επενδύσεις χρηματοδοτούμενες από τον αναπτυξιακό νόμο κ.λ.π) , στον τομέα της τουριστικής προβολής με την διοργάνωση και συμμετοχή της σε τουριστικές εκθέσεις καθώς και με την συμβολή της μέσω ΕΣΠΑ στη διατήρηση και ανάδειξη των πολιτιστικών μας μνημείων, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε σήμερα να μιλάμε για σημαντική αύξηση των τουριστικών ροών προς την Λακωνία.

Σχόλια:

Powered by Web Agency