Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 01:23:11 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Οικονομια-Αναπτυξη | Ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις Επιμελητηρίου Λακωνίας.

epimelitiriolakoniasΕνδιαφέρουσες είναι οι σημερινές ανακοινώσεις του Επιμελητηρίου Λακωνίας...

...Α...Έγγραφο της ΕΣΕΕ για τις Χειμερινές Εκπτώσεις
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2018 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018.
Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, η επίδειξη του παρεχόμενου ποσοστού έκπτωσης επιβάλλεται, οπότε θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από .... % έως .... %»). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.

...Β...Πρώτη Τροποποίηση της Πρόσκλησης Υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης στη Δράση «Επιχειρούμε Έξω»
Ξεκινησε στις 18.12.2017 η περίοδος ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για τη δράση του ΕΠΑνΕΚ «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»που στοχεύει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον τομέα του Τουρισμού, μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων.
Υπενθυμίζουμε ότι η δράση αφορά σε επιχειρηματικά σχέδια ύψους 25.000 έως 400.000 ευρώ και οι υποβολές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας http://www.ependyseis.gr/mis.
Για κάθε πρόσθετη πληροφορία σχετικά με τη δράση μπορείτε να απευθυνθείτε ή να ανατρέξετε:

στο Γραφείο Πληροφόρησης κοινού: Λεωφ. Μεσογείων 56, Αθήνα (Δευτέρα - Παρασκευή από τις 8.00 πµ έως τις 5.00 µµ)
στο 801 11 36 300 (από σταθερό, με αστική χρέωση) από τις 8.00 πµ έως τις 7.00 µµ
στην ιστοσελίδα www.antagonistikotita.gr
στην ιστοσελίδα www.espa.gr
στις σελίδες της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ στα κοινωνικά Δίκτυα: Facebook, Twitter, LinkedΙn, youtube

Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με τον ΕΦΕΠΑΕ (www.efepae.gr) και τις περιφερειακές μονάδες του.
Παροχή Οδηγιών για το Περιβαλλοντικό Τέλος για τις Πλαστικές Σακούλες

...Γ...Αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, η ΠΟΛ υπ' αριθμ.1211/20-12-2017 με θέμα «Παροχή οδηγιών για την αναγραφή του επιβαλλόμενου, στη διάθεση λεπτών πλαστικών σακουλών, περιβαλλοντικού τέλους επί των εκδιδόμενων παραστατικών πωλήσεων»

...Δ...ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Επιχειρηματικές Αποστολές από το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο
- 13η Διεθνής Έκθεση Μικρών - Μεσαίων - Μεγάλων Μηχανοκίνητων - Ιστιοπλοϊκών- Αγωνιστικών Σκαφών.
Από 10 έως 18 Φεβρουαρίου 2018
Στη Κωνσταντινούπολη
- Διεθνής Έκθεση για Συστήματα (Θέρμανσης - Ψύξης - Αερισμού - Κλιματισμού - Φυσικού Αερίου - Επεξεργασίας Νερού - Ηλιακής Ενέργειας - Μονωτικά Υλικά).
Από 7 έως 10 Φεβρουαρίου 2018
Στη Κωνσταντινούπολη
- Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο θα πραγματοποιήσει 16 Επιχειρηματικές αποστολές στην Τουρκία στα πλαίσια Διεθνών Εκθέσεων. Για τις εκθέσεις πατήστε εδώ
Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail: info@etee.gr
ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Winter Fancy Food Show 2018- Έκθεση Tροφίμων & Ποτών
Από 21 έως 23 Ιανουαρίου 2018
Στο San Francisco
H Fancy Food Show είναι μια διεθνής έκθεση για τρόφιμα, ποτά & γλυκά που λαμβάνει χώρα 2 φορές το χρόνο. Η διοργάνωση, με περισσότερους από 33,000 επισκέπτες & περίπου 1,500 εκθέτες από 35 χώρες του κόσμου είναι μια καλή ευκαιρία για τις εταιρείες & τα στελέχη του χώρου να προσεγγίσουν τις μεγάλες αγορές των τροφίμων, να συζητήσουν νέες συνεργασίες & να ανανεώσουν τις ήδη υπάρχουσες καθώς επίσης να ενημερωθούν για όλες τις τρέχουσες & μελλοντικές τάσεις του κλάδου.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Spielwarenmesse 2018- Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιών
Από 31 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου 2018
Στη Νυρεμβέργη
Η Έκθεση Παιχνιδιών International Toy Fair ηγείται παγκοσμίως όλων των σχετικών διοργανώσεων στον τομέα των παιχνιδιών & των ειδών για χόμπι. Ως εμπορική έκθεση αποτελεί αφενός ένα ιδανικό "μέσο" επικοινωνίας & παραγγελιών για εγχώριους & διεθνείς κατασκευαστές & αφετέρου διευκολύνει το παγκόσμιο εμπόριο. Η παρουσίαση νέων προϊόντων αποτελούν την απαραίτητη πηγή πληροφοριών για την ετήσια ενημέρωση της αγοράς.
VicenzaOro 2018 winter edition- Διεθνής 'Εκθεση Κοσμημάτων & Χρυσού
Από 19 έως 24 Ιανουαρίου 2018
Στη Vicenza της Ιταλίας
H Vicenzaoro διεξάγεται 3 φορές το χρόνο επιδιώκοντας έτσι να "καλύψει" τις διαφορετικές ανάγκες που υπάρχουν στην αγορά χρυσού & κοσμήματος.
Για τη χειμερινή σεζόν είναι η πρώτη διεθνής έκθεση της χρονιάς στον συγκεκριμένο κλάδο όπου προβάλλεται μια μεγάλη γκάμα εμπορευμάτων. Στοχεύοντας στην κορυφαία ομάδα του αγοραστικού κοινού, αποτελεί τη "βιτρίνα" για τις πρώτες συλλογές & προτάσεις της χρονιάς. 1,500 εκθέτες συμμετέχουν ενώ διεξάγεται παράλληλα με την T- Gold, μια μοναδική έκθεση στο είδος της, αφιερωμένη στους μηχανισμούς & την τεχνολογία παραγωγής χρυσού & κοσμήματος

Σχόλια:

Powered by Web Agency