Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 08:52:20 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Οικονομια-Αναπτυξη | Επιμελητήριο Λακωνίας : Ο Γ. Παναρίτης επικεφαλής του συνδιασμού «Λακωνική Ανανεωτική Κίνηση».

Επιμελητήριο Λακωνίας : Ο Γ. Παναρίτης επικεφαλής του συνδιασμού «Λακωνική Ανανεωτική Κίνηση».

epimelitiriolakoniasΗ ανακοίνωση του συνδιασμού :

Ο συνδυασμός «Λακωνική Ανανεωτική Κίνηση» δημιουργήθηκε για να διεκδικήσει την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου Λακωνίας στις επερχόμενες Επιμελητηριακές Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού του Συμβουλίου...

...Είμαστε μια ομάδα επιχειρηματιών απ' όλους τους κλάδους της τοπικής οικονομίας με πείρα στα επιχειρηματικά δρώμενα. Πολλοί από εμάς διατελέσαμε ήδη μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου και κατέχοντας τη γνώση των επιμελητηριακών θεμάτων εντάξαμε στο συνδυασμό μας νέους ανθρώπους με γνώσεις, όνειρα και διάθεση για προσφορά στα κοινά, προκειμένου να συμπορευτούμε, με μεράκι, στον κοινό αγώνα και το όραμα για ανάδειξη του Επιμελητηρίου Λακωνίας σε σπίτι του Λάκωνα Επιχειρηματία και του λακωνικού επιχειρείν.
Οι νέοι άνθρωποι που πλαισιώνουν την ομάδα μας θα βρουν τη στήριξη και την πείρα των παλαιότερων προκειμένου η αξιόλογη δράση του Επιμελητηρίου Λακωνίας να προχωρήσει βήματα μπροστά, όπως οι καιροί το απαιτούν, και να εξασφαλιστεί η συνέχισή της.
...Ήδη η ομάδα μας, δέθηκε κατά το διάστημα της συγκρότησής της με βάση τα κοινά προβλήματα, αλλά και την εκτίμηση των ιδιαίτερων θεμάτων που αντιμετωπίζει ο κάθε κλάδος, και με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του καθενός θα συμπορευτούμε στη νέα τετραετία.
...Η «Λακωνική Ανανεωτική Κίνηση» είναι ο μοναδικός συνδυασμός που κατατέθηκε στην Εκλογική Επιτροπή γιατί δουλέψαμε συνεχίζοντας τη θετική, κατά τη γνώμη μας, παράδοση του Επιμελητηρίου Λακωνίας που θέλει το Διοικητικό της Συμβούλιο να εργάζεται μακριά από τις κομματικές και διχαστικές γραμμές και ως ομάδα συμπαγής και δημιουργική θα αξιοποιεί μεν τις δυνατότητες του κάθε μέλους, θα εργάζεται δε ως σύνολο, μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που προσφέρει η επιμελητηριακή νομοθεσία, με βάση τους κοινούς στόχους που είναι:
...Η κατάθεση εμπεριστατωμένων και τεκμηριωμένων προτάσεων προς την πολιτεία για την επίλυση των προβλημάτων των τοπικών και όχι μόνο επιχειρήσεων.
...Η διεκδίκηση και υλοποίηση κοινοτικών ή εθνικών προγραμμάτων..
Ο προγραμματισμός και υλοποίηση δράσεων στήριξης, τόνωσης και επιμόρφωσης των μελών του
Η ανάδειξη των αξιόλογων τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών
Η ανάπτυξη των εξαγωγών
Η ανάδειξη του φυσικού, πολιτιστικού, ιστορικού πλούτου της Λακωνίας και των τουριστικών επιχειρήσεών της ώστε να καταστεί τόπος προορισμού για όλες τις εποχές
Η δημιουργία δικτύων επιχειρηματικότητας με άλλα Επιμελητήρια και φορείς
Η συνεχής ανάδειξη και ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου με βάση τις απαιτήσεις τις πολιτείας και τις ανάγκες των μελών του

...Καλούμε τα μέλη του Επιμελητηρίου Λακωνίας να συμμετέχουν ενεργά στις εκλογές, να συζητήσουν μαζί μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις δράσεις που θα δρομολογήσουμε για την επίλυσή τους. Με αφορμή τον εκλογικό αγώνα ευελπιστούμε να γίνει ευρύτερα γνωστός ο ρόλος που διαδραματίζει το Επιμελητήριο στην επιχειρηματική κοινότητα, να εντοπιστούν οι αδυναμίες και να αναδειχτούν ιδέες και νέοι τρόποι τόσο για την επικοινωνία με τα μέλη όσο και δράσης για τον κοινό σκοπό.

...Η κατανομή των εδρών ανά τμήμα του Επιμελητηρίου, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης έχει ως εξής: α) Τμήμα ΕΜΠΟΡΙΚΟ 7, β). Τμήμα ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ 6, γ) Τμήμα ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 7 και δ). Τμήμα ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ 1.

...Ο συνδυασμός «Λακωνική Ανανεωτική Κίνηση» αποτελείται από τους εξής υποψηφίους:

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ
1. ΑΝΟΥΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
2. ΓΕΩΡΓΑΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
3. ΓΕΩΡΓΑΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
4. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
5. ΜΟΥΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
6. ΠΕΡΔΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
7. ΠΛΟΥΜΙΤΣΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
8. ΤΣΑΧΑΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ
9. ΦΟΥΝΤΟΥΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΤΜΗΜΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ
10. ΜΠΛΕΤΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ
11. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
12. ΒΛΑΧΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
13. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
14. ΘΩΜΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
15. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
16. ΜΑΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
17. ΜΗΝΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
18. ΜΗΝΟΠΕΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
19. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ
20. ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΥ ΗΛΙΑΝΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗ
21. ΚΑΡΥΤΣΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
22. ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΛΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ
23. ΚΡΙΜΗΤΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
24. ΜΠΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
25. ΡΟΪΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
26. ΣΙΔΕΡΗ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
27. ΨΥΧΟΠΑΙΔΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

...Οι εκλογές θα διεξαχθούν:
...Την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου του έτους 2017 και από την ώρα 09:00 έως και την 19.00 στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στη Σπάρτη (επί της οδού Λυκούργου αρ.61)
Το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου του έτους 2017 και από ώρα 09:00 έως και την 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στους Μολάους του Δήμου Μονεμβασίας
Την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου του έτους 2017 και από ώρα 09:00 έως και την 19.00 στο Γύθειο του Δήμου Ανατολικής Μάνης και ειδικότερα στο ισόγειο των Γραφείων του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Σχόλια:

Powered by Web Agency