Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 11:07:22 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Οικονομια-Αναπτυξη | Έγκριση χρηματοδότησης του έργου «Αποχέτευση Δ.Κ. Μολάων και Τ.Κ. Πακίων».

Έγκριση χρηματοδότησης του έργου «Αποχέτευση Δ.Κ. Μολάων και Τ.Κ. Πακίων».

apoxeteftikaΟ Δήμος Μονεμβασίας πληροφορεί του δημότες του και ιδιαίτερα τους κατοίκους της Δ.Κ Μολάων και της Τ.Κ. Πακίων, ότι με απόφαση της Ειδικής Γραμματέως Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ ΕΤΠΑ και ΤΑ του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, εγκρίθηκε η ένταξη του έργου «Αποχέτευση και Επεξεργασία Λυμάτων Μολάων (Β΄ Φάση)» συνολικού προϋπολογισμού 3.657.138,74 ευρώ.

...Το έργο αφορά στην ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων της Δ.Κ. Μολάων μήκους 5.815,00 μ., την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Τ.Κ. Πακίων μέχρι τη σύνδεσή του με τον υφιστάμενο αγωγό προσαρμογής προς την Εγκατάσταση και Επεξεργασία Λυμάτων Μολάων συνολικού μήκους 4.648,00 μ. και την ολοκλήρωση τμημάτων της Μονάδας Εγκατάστασης και Επεξεργασίας Λυμάτων Μολάων.
...Το έργο μελέτησε και υπέβαλε για έγκριση ο Δήμος Μονεμβασίας και με την ολοκλήρωση της κατασκευής του θα αντιμετωπιστούν υπαρκτά προβλήματα ρύπανσης του υπόγειου υδατικού περιβάλλοντος που υφίσταται τις συνέπειες από την έλλειψη αποχέτευσης...

Σχόλια:

Powered by Web Agency