Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 07:54:03 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Οικονομια-Αναπτυξη | Η Ράνια Αντωνοπούλου στο Γύθειο.

Η Ράνια Αντωνοπούλου στο Γύθειο.

ANTONOPOYLOY.RANIA

***Τις πολιτικές απασχόλησης του υπουργείου Εργασίας και τις προοπτικές ανάπτυξης της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, όπως διαμορφώνονται μετά την ψήφιση του Ν. 4430/2016, θα παρουσιάσει η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Λακωνία, σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017.

Η κ. Αντωνοπούλου θα μιλήσει το απόγευμα σε εκδήλωση που διοργανώνει το Επιμελητήριο Γυθείου για την Κοινωνική Οικονομία, ενώ, νωρίτερα, θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου. Το μεσημέρι, θα συναντηθεί με το δήμαρχο Σπάρτης και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο υποκατάστημα του ΟΑΕΔ στη Σπάρτη...

***Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο Γύθειο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Ξανθάκη 3 (ισόγειο), με εισηγητές:

• Ράνια Αντωνοπούλου, Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης
&
• Νίκος Σκορίνης π. Γενικός Γραμματέας Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε & π. Αντιπρόεδρος ΟΚΕ

(Είσοδος Ελεύθερη).

...Αλλες εκδηλώσεις στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου :

Α...Εκδήλωση για τον τουρισμό...

Η ALITRIP στην Ελλάδα: Ενισχύοντας τον εισερχόμενο τουρισμό από την Κίνα στην Ελλάδα...

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο:

"Η ALITRIP στην Ελλάδα: Ενισχύοντας τον εισερχόμενο τουρισμό από την Κίνα στην Ελλάδα"

...Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαίου 2017 και ώρα 14:40 στο ξενοδοχείο King George, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα..
Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για το ΓΕΜΗ, την ΥΜΣ, την Ψηφιακή Υπογραφή και τις νέες υπηρεσίες των Επιμελητηρίων

Β...Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 22 Μαίου στο Γύθειο και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λακωνίας η ημερίδα με θέμα:

«Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ), Ψηφιακές Υπογραφές &
Νέες Ανταποδοτικές Υπηρεσίες
προς τις Επιχειρήσεις-Μέλη των Επιμελητηρίων»

με εισηγητές:

τον κ. Βασίλειο Αποστολόπουλο, Διευθυντή της Κ.Ε.Ε.Ε.,
την κα Αναστασία Ξαρχά, Προϊσταμένη της Κεντρικής Υπηρεσίας Γ.Ε.ΜΗ της Κ.Ε.Ε.Ε. & Εδική Επιστήμονα Πληροφορικής-Software της Κ.Ε.Ε.Ε.
τον κ. Σταύρο Βαρδαλά, Νομικό Σύμβουλο της Κ.Ε.Ε. Ε.

Στην ημερίδα έγινε παρουσίαση:
► του νέου τρόπου Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων για τη Χορήγηση Πιστοποιητικών, Αντιγράφων και Αποσπασμάτων Πράξεων και Στοιχείων που εμφανίζονται στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.),
► των νέων διαδικασιών σύστασης επιχείρησης από απόσταση,
► της χρήσης ψηφιακής υπογραφής από την επιχείρηση και την καθιέρωση της ψηφιακής υπογραφής στη Δημόσια Διοίκηση
► των Νέων Ανταποδοτικών Υπηρεσιών από τα Επιμελητήρια στις Επιχειρήσεις-Μέλη τους: Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης των μελών για προγράμματα και επενδυτικές ευκαιρίες, καθώς και η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα διαδικτιακών μαθημάτων επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

...Γ...Σεμινάριο του Επιμελητηρίου σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ

Το Επιμελητήριο Λακωνίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), διοργανώνει ανοιχτό σεμινάριο, με θέμα «Τεχνικές Επαγγελματικών Πωλήσεων, σε περιόδους παρατεταμένης ύφεσης (κρίσης)».
Το σεμινάριο είναι ανοιχτό και απευθύνεται σε όλους εκείνους που έρχονται σε επαφή με τον πελάτη ώστε να επιτευχθεί μία πώληση, μετατρέποντάς τους σε επιτυχημένους επαγγελματίες πωλητές μέσα από την επαγγελματική εξυπηρέτηση και την βέλτιστη τεχνική πωλήσεων, στοιχεία που αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία σήμερα.

Σχόλια:

Powered by Web Agency