Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 10:29:40 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Οικονομια-Αναπτυξη | Τα νέα από το Επιμελητήριο Λακωνίας.

Τα νέα από το Επιμελητήριο Λακωνίας.

epimelitiriolakoniasΕπιστολή στην υφυπ. Οικονομικών Κατ. Παπανάτσιου, απέστειλε το Επιμελητήριο Λακωνίας

Τι αναφέρει :

...Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,

...Σε συνέχεια της με Αρ. ΠΟΛ 1032/2017 εγκύκλιο του Υπουργείου σας, με την οποία προβλέπεται η υπαγωγή σε ρύθμιση τμηματικής καταβολής σε δώδεκα (12) ίσες μηνιαίες δόσεις των ληξιπρόθεσμων μέχρι την έκδοση των σχετικών αποφάσεων του Αν. Υπουργού Οικονομικών ΠΟΛ 1128,1137, 1127, 1129/2016 οφειλών στη φορολογική διοίκηση φυσικών και νομικών προσώπων, χωρίς τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής που αντιστοιχούν σε αυτές, παρακαλούμε όπως η καταληκτική ημερομηνία της 31/03/2017 για την υποβολή της σχετικής αίτησης, παραταθεί έως την 07η/04/2017 δεδομένου ότι η σχετική εγκύκλιος εξεδόθη μόλις τρεις ημέρες πριν τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας.
...Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και την κατανόησή σας....(Με εκτίμηση Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΡΤΙΛΗ)

***Ανακοινώσεις του Επιμελητηρίου :
...Σεμινάριο για τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Λακωνίας
Το Επιμελητήριο Λακωνίας, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη του, καθιερώνει έναν κύκλο σεμιναρίων «γνωριμίας» των μελών του με το προσωπικό και τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου.

Απώτερος στόχος είναι να γνωρίσουν τα μέλη το Επιμελητήριο και να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες που αυτό μπορεί να τους παρέχει.

Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 5 Απριλίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, στην αίθουσα (ισόγειο) του Επιμελητηρίου, Ξανθάκη 3, Γύθειο.

Η θεματολογία του σεμιναρίου είναι η εξής:

Γνωριμία με τις Υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Λακωνίας: Μητρώο, Ειδικά Μητρώα, ΓΕΜΗ, Υπηρεσία Μιας Στάσης, σεμινάρια, ημερίδες, συμμετοχή σε εκθέσεις, ηλεκτρονική υπογραφή και λοιπές διοικητικές υπηρεσίες
Τρόποι επικοινωνίας με το Επιμελητήριο Λακωνίας-κατάθεση αιτημάτων
Χειρισμός-αξιοποίηση της Ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου Λακωνίας- Επιχειρηματικού καταλόγου
Χειρισμός-αξιοποίηση του Ηλεκτρονικού Επιμελητηρίου
Δωρεάν δημιουργία ιστοσελίδας των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Λακωνίας

Η ανάλυση των θεμάτων θα πραγματοποιηθεί από το προσωπικό του Επιμελητηρίου.

Η κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής μπορεί να γίνει στα γραφεία του Επιμελητηρίου στο Γύθειο ή να αποσταλεί είτε με φαξ στο 2733022008, είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: gytheioc@otenet.gr

Για τη δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ
Διεπιστημονική Διημερίδα «Περιφερειακή Πολιτική, Τουρισμός και Μ.Μ.Ε»
Το Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού, Παντείου Πανεπιστημίου, Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, Εταιρεία Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογραφικών ΤΑΔ και η Περιφέρεια Πελοποννήσου (Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας) συνδιοργανώνουν Διεπιστημονική Διημερίδα την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:30 - 20:45 και τη Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:30 - 15:30 στην Αίθουσα «Λακώνων Ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου» του Διοικητηρίου Π.Ε. Λακωνίας.

Σχόλια:

Powered by Web Agency