Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 02:21:07 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Κοινωνια | Σκάλα : Με μεγάλη επιτυχία η 51η εθελοντική αιμοδοσία.

Σκάλα : Με μεγάλη επιτυχία η 51η εθελοντική αιμοδοσία.

SKALA.AIMODOSIAΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 51η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, στη Δημοτική Κοινότητα Σκάλας...Οι εθελοντές αιμοδότες της περιοχής έσπευσαν στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας, προκειμένου να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας εθελοντών αιμοδοτών «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ»...

...Η αιμοληψία διήρκεσε από τις 6 έως τις 8 μμ., ενώ την όλη διαδικασία έφερε εις πέρας κινητό συνεργείο του Γ.Ν.Ν. Σπάρτης, με ειδικευμένο προσωπικό.
...Μετά το τέλος της διαδικασίας, στους αιμοδότες προσφέρθηκαν μπισκότα και φρέσκος φυσικός χυμός πορτοκαλιού.
...Ο Δήμος Ευρώτα ευχαριστεί θερμά τους ιατρούς και φαρμακοποιούς για την αμέριστη συμπαράστασή τους, το Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη, καθώς επίσης το προσωπικό του Γ.Ν.Ν. Σπάρτης.
Πάνω από όλα, όμως, ευχαριστεί και συγχαίρει τους εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι γι' ακόμη μια φορά προσέφεραν το πολυτιμότερο αγαθό τους, το αίμα.

Η ανταπόκριση των αιμοδοτών σε κάθε αιμοληψία, αποδεικνύει έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία, αλληλεγγύη κι εθελοντική δράση.

Με το σύνθημα ότι «..το αίμα δεν αγοράζεται, αντίθετα μόνο προσφέρεται», ο Δήμος Ευρώτα συνεχίζει την αξιόλογη πρωτοβουλία.

Σχόλια:

Powered by Web Agency