Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 02:04:06 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Κοινωνια | Γεράκι : Ποδοσφαιρική πανδαισία από μικρούς ποδοσφαιριστές.

Γεράκι : Ποδοσφαιρική πανδαισία από μικρούς ποδοσφαιριστές.

GERAKI.PODOSFAIROΤην Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Γερακίου τουρνουά ποδοσφαίρου σε συνεργασία της Ε.Π.Σ.Λακωνίας και του «Κάστρου» Γερακίου.

...Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι εξής: το «Κάστρο» Γερακίου, ο «Αστέρας» Βλαχιώτη, ο Πανγυθεατικός, η Α.Σ.Σ.Π Σπάρτης, το «Κάστρο» Μονεμβάσιας, η Π.Α.Νεάπολης, ο Μολαϊκός και η «Άμιλλα» Αγίου Ιωάννη με ποδοσφαιριστές που ανήκουν στις κατηγορίες BABINI,PRO –JUNIOR και JUNIOR.
...Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10:30πμ μέχρι τις 1:00μμ που αγωνίστηκαν οι PRO-JUNIOR και οι BABINI και συνεχίστηκαν το απόγευμα από τις 4:00μμ μέχρι τις 8:00μμ με τους JUNIOR ποδοσφαιριστές.
...Πάρα πολλοί φίλαθλοι, κυρίως γονείς βρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν τους μικρούς ποδοσφαιριστές τόσο για το θέαμα που πρόσφεραν όσο και για το «ευ αγωνίζεσθε» που αποτελεί βασικό θεμελιώδες στοιχείο κάθε αθλητικής συνάντησης.
...Σε τέτοιου είδους τουρνουά δεν έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα αλλά η συμμετοχή και η ευγενή Άμιλλα που πρέπει να μαθαίνουν από μικροί ώστε να είναι έτοιμοι να προσφέρουν σωστά στις ομάδες τους όταν μεγαλώσουν.
...Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση του «Κάστρου» Γερακίου για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά, για την φιλοξενία που επιφύλαξε σε όλες τις ομάδες αλλά και στους φιλάθλους αφού έστησε κερκίδα και ένα μπαρ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.
...Την Ε.Π.Σ. Λακωνίας εκπροσώπησε ο κ.Σωτήρης Πουλικόγιαννης.
...Σαν παραλειπόμενα του τουρνουά αξίζει να σημειωθεί ο εκκλησιασμός των ΒΑΒΙΝΙ και PRO-JUNIOR του «Κάστρου» Γερακίου και του προπονητή τους Νείλου Καρρά που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στην κεντρική εκκλησία του χωριού μας και το πλούσιο πρωινό που απόλαυσαν στη συνέχεια στην κεντρική πλατεία του Γερακίου.
Αυτή η Κυριακή ήταν πραγματική χαρά και γιορτή του ποδοσφαίρου.

(Χρήστος Μπαλαμπάνος)

Σχόλια:

Powered by Web Agency